Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön.

DK

Skandinaavista muotoilua, jonka takana ovat nimet Morten Voss ja Stinne Knudsen. Sanonta 'Vähemmän on enemmän' kuvastaa DK-kalustesarjaa parhaiten. DK on suunniteltu yhteistyössä kahden maineikkaan tanskalaisen muotoilijan kanssa. Se on puhdaslinjainen ja pelkistetty. Suorat linjat antavat modernin ja hienostuneen tunteen. Yksityiskohdat on mietitty viimeistä piirtoa myöten, minkä huomaa esimerkiksi viistetyistä kulmista ja laatikoiden viimeistellyistä sisäosista.

LÖYDÄ KAIKKI OVIEN TAKAA

DK on selvästi enemmän kuin vain pintaa, laatikoiden ja ovien taakse kätkeytyy paljon. Kaikki henkii laatua. Huomaat sen käsityöstä ja yksityiskohdista.

TANSKALAISTA MUOTOILUA, RUOTSALAISTA LAATUA

DK-kalustesarjamme on tutustumisen arvoinen. Viistetyt kulmat ja sisennetyt ovet ja laatikot luovat tunnetta korkeasta laadusta. Vahvista tyyliä upeilla vetimillä, ehkäpä trendikkäillä messinkisillä?

 

KOLME ERILAISTA ALLASTA

Kylpyhuoneen pesualtaalla on suuri vaikutus kokonaisuuteen. Kalustesarja DK sisältää kolme eri vaihtoehtoa, posliininen allastaso Jylland, Fyn-allas tason päälle tai upotettu Ven-allas. Minkä sinä valitset?

YKSI MAAILMAN PARHAITA LAATIKKOJÄRJESTELMIÄ

Yhteistyömme GRASS:in kanssa mahdollistaa sen, että voimme tarjota ehkä maailman parasta laatikkojärjestelmää. Se on arvostetun Reddot-palkinnon voittaja vuonna 2014. Voit valita lisävarusteena hienostuneen maton puisten sisäosien alle.

LUO DK:STA ENTISTÄ PERSOONALLISEMPI KOKONAISUUS SID:IN AVULLA.

DK on kalustesarja, joka huokuu ruotsalaista laatua ja tanskalaista muotoilua. Puhtaat linjat ja huolella työstetyt yksityiskohdat viestivät harmoniaa. Yhdistämällä DK:n SiD:iin lisääntyvät mahdollisuudet entisestään. Voit sovittaa mitat kylpyhuoneeseesi. Lopputuloksena on yksilöllinen kokonaisuus. Sinä päätät.

Prata med din SiD-återförsäljare

Koulutetut SiD-jälleenmyyjät löydät täältä. Heillä on pätevyys auttaa sinua yksilöllisen DK-kokonaisuuden luomisessa - juuri sinun toiveittesi mukaisesti.

 


Millaisen pöytätason sinä haluat?

SiD-konseptin avulla saat pöytälevyt mittojen mukaan. Valitse muuhun sisustukseesi sopiva materiaali. Pöytälevyt saatavilla useissa eri vaihtoehdoissa luonnonkivestä Dektoniin.

Nyt saat DK haluamasi värisenä (NCS-väripaletti, lisähintaan)