Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön.

Forma

Paljon enemmän kuin kalustesarja.

Forma on paljon enemmän kuin kalustesarja, se on täysin erilainen tapa valita kylpyhuonekalusteet. Olemme asettaneet sinut, asiakkaan, keskiöön. Sinä päätät. Tyylin, etuosat, säilytystilat, värit, materiaalit, leveydet, syvyydet ja yksityiskohdat. Kaiken. Forma on noussut nopeasti suureen suosioon. Tämä on tulevaisuuden tapa hankkia kylpyhuonekalusteet. Meillä Svedbergsillä se on mahdollista jo nyt.

Yksityiskohdista muodostuu kokonaisuus.

Kaikki laatikkomme ovat täysin ulosvedettäviä, hitaasti sulkeutuvia ja helposti säädettäviä. Ylälaatikon sisäosat on jaettu
lokeroihin ja muotoiltu laatikon tilojen mukaisesti. 45 syvissä laatikoissa on meikkilokerot kahdessa tasossa, toisen laatikoista
voi nostaa pois paikoiltaan. Käyttämämme muovi on kestävää ja se on helppo pitää puhtaana. Laatikot on varustettu myös
käytännöllisillä jakajilla, jotka huolehtivat siitä, että purkit pysyvät pystyssä ja mattapintainen matto pitää tavarat paikoillaan.

Lisää pistorasioita

Pistorasia kylpyhuoneen kaapissa tai laatikossa on käytännöllinen lisävaruste, jolle on paljon käyttöä.

käytännöllinen pyykkikori

Lisävarusteena käytännöllinen pyykkikori, joka sopii sivusäilytyskalusteisiin. Valitse kahdesta koosta, jotka on helppo nostaa paikoiltaan ja viedä pyykkikoneen luo.

Käytännöllinen suurentava peili

Kaikkien kauneutta rakastavien ystävä. Täydellinen lisävaruste sinulle, joka haluat meikata viimeistä piirtoa myöten.

Meikkilokerot sisältyvät

Meikkilokerot kahdessa tasossa, helppo nostaa pois paikoiltaan, sisältyvät 45 syviin laatikoihin. Muoviset sisäosat ovat kestäviä ja helppo pitää puhtaana.

LED:in etuja

LED-valaistuksen etuja on elinikä, joka on noin 50 kertaa pidempi verrattuna hehkulamppuun ja 3-4 kertaa pidempi kuin loisteputkella. Se on myös hyvä ympäristövalinta, koska LED kuluttaa vähän energiaa eikä sisällä elohopeaa. Tekniikka kestää jatkuvat sytytykset vaikuttamatta
elinikään ja valo syttyy heti ilman värinää.

Korkein sähköturvallisuus

Yläosiemme valaisimet saa eri IP-luokissa. IP44 on korkein turvallisuustaso, ja sopii suihku- ja ammetiloihin sekä pieniin kylpyhuoneisiin (katso sähkömääräykset kuvaston lopusta). Kaikki mallistomme sähkölaitteet ovat CE- ja S-merkittyjä.

Koe Forma täydessä vapaudessaan

- Yhdistä SiD:iin

Forman muotokieli on selkeää ja pelkistettyä. Siinä on käsityön tuntua. Forma on sinulle, joka asetat korkeat vaatimukset muotoilulle ja toiminnalisuudelle. Yhdistämällä Forman SiD:iin, saat rajoittamattoman valinnanvapauden. Sovitamme kalusteet kylpyhuoneesi yksilöllisiin mittoihin ja luomme ainutlaatuisia ratkaisuja. Sinä päätät.

 

Löydä lähin SiD-jälleenmyyjäsi

Koulutetut SiD-jälleenmyyjäsi auttavat sinua luomaan täysin yksilöllisen Forma-kylpyhuoneratkaisusi. Kalusteet, jotka saat juuri mittojen ja toiveittesi mukaisesti. 


Millaisen pöytätason sinä haluat?

SiD-konseptin avulla saat pöytälevyt mittojen mukaan. Valitse muuhun sisustukseesi sopiva materiaali. Pöytälevyt saatavilla useissa eri vaihtoehdoissa luonnonkivestä Dektoniin.


Nyt saat Forman haluamasi värisenä (NCS-väripaletti, lisähintaan)