Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa yhteystietojen käsittelystä katso meidän tietosuojakäytäntömme.

LUONNOSTAAN

Luomme yksinkertaisia, käytännöllisiä ja ajattomia kylpyhuoneen sisustuksia sekä ympäristö, että käytäjät huomioiden. Vuonna 2019 luonnollisuus ja luonto ovat erityisen läsnä Svedbergsillä. Luonto on inspiroinut meitä koko tuotekehitysprosessin läpi.

Se on luonnostaan näin.

  

 

MITÄ LUONTO OLISIKAAN ILMAN PILKKASIIPEÄÄN
Uskalla valita hieman tummuutta ja jännitystä. Mitä luonto olisi ilman pilkkasiipeään, joka on kuin yönmusta taivas tai tumma maa?
Samalla tavalla saat kylpyhuoneestasi kiinnostavamman Pipe -hanan uutuuksilla, mustilla nahkavetimillä, Vist -kattosuihkulla tai 180°
suihkuseinällä, jossa on mustat saranat. Älä turhaan yhdistä mustaa ankeuteen tai pessimismiin. Meistä musta on ajatonta.
PYÖREÄ SELFIE
Uusi pyöreä Selfie on samaan aikaan trendikäs ja ajaton.Tyylikäs peili, jonka kaunis ja käytännöllinen valaisin kiertää peiliä. Peilin saa himmennettyä peilin pintaa koskettamalla.
POHJOISEN DK:SSA PUUTA JA VALKOISTA
Kalustesarja DK:sta, jonka takana ovat muotoilijat Morten Voss ja Stinne Knudsen, on tullut monen suosikki. Sarjalla on ylellinen, puhdas ja riisuttu ulkoasu. Pohjoinen DK vahvistaa skandinaavista ilmettään valkoisella rungollaan ja valkotammisilla laatikon etulevyillään.

-Puun ja valkoisen yhdistelmä luo vaalean ja ilmavan ilmeen. Samanlaisen, joka löytyy Pohjolan luonnosta. Pohjoinen DK on kunnianosoitus Pohjolan valolle.
SKOGA - PUTOUS, JOHON ON HELPPO IHASTUA
Moni pitää vesiputousta yhtenä jännittävimmistä ilmestyksistä luonnossa. Svedbergs on nimennyt uudet suihkutilakalusteensa, jotka
luovat puitteet miellyttäville hetkille kylpyhuoneessa, isojen ja pienten vesiputousten mukaan. Skoga, yksi Islannin suurimmista putouksista, on näistä ensimmäinen. Suihkusienien sarja nostaa koko kylpyhuoneen hienosti esille ja nostaa kokemuksen uudellle tasolle.

Tarjolla on paljon erilaisia malleja, joista valita kuten myös monta lasi- ja vedinvaihtoehtoa.
UUDET AMMEET 2019
Myös ammeissa on jännittäviä uutuuksia. Ylellinen Savon -ammeemme on muotoiltu ensiluokkaisesta materiaalista. Pyöreä Ume ja kulmikas Eno on valmistettu akryylista, materiaalista, joka on helppo pitää puhtaana ja se pysyy hyvänä pitkään.

Valumarmorinen uutuus Reyk tekee lämmönvaraamiskyvyllään kylvystä entistä miellyttävämmän.

- Valumarmori koostuu kristallisoiduista vuorimineraaleista. Näistä ajatukset siirtyvät luonnostaan luonnon kuumiin lähteisiin. Lämmönvaraamiskykynsä ansiosta sinä saat miellyttävämmän kylvyn, joka samalla vaalii luontoamme.
180° RISTA
Tummat kalliot vasten vaaleansinistä vettä tai tummat puunrungot vihreyden keskellä. Monesti kontrastit ovat se juttu. Luovat jännitystä ja tekevät asioista kiinnostavia katsella. Tämä pätee myös 180° Ristaan, joka huokuu teollista henkeä ja antaa kylpyhuoneelle astetta rouheamman ilmeen. Musta on ajatonta - niin luonnossa kuin kylpyhuoneessakin.

KIINNOSTUITKO UUTUUKSISTAMME?

Luonnollisuus ja aitous on osa Svedbergsin DNA:ta.
Klikkaa linkkiä tilataksesi oman kappaleesi veloituksetta postilaatikkoosi tai selaa Ideakirjaa netissä

Svedbergs Ideakirja 2019