Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Täytä kylpyvesi valmiiksi

Kuka tahansa nauttii kylvystä. Meille kylpy on yhtä kuin rauha. Siinä saa rentoutua. Kuten kävellessäsi metsässä tai kun kastaudut kuumassa lähteessä. Meiltä löytyy kylpyamme jokaiselle. Monta kaunista vaihtoehtoa ja vain vähän rajoituksia. Se on luonnostaan näin.

Savon Solid Surfacesta

Tilava ja ylellinen Savon -ammeemme on muotoiltu ensiluokkaisesta materiaalista. Solid Surface on komposiittimateriaali, joka on kulutuksenkestävä ja hygieeninen. Materiaali antaa silkkisen matan pinnan ja hienot linjat kalusteelle. Savonin integroidut jalat antavat kylpyammeelle persoonallisen ilmeen.

Savon

Klikkaa tästä, niin pääset tuotesivullemme näkemään ja lukemaan lisää Savon -ammeesta!

Ume ja Eno lucitesta

Meidän kylpyammeet Ume & Eno ovat käytännöllisiä ja helppoja pitää puhtaana. Lucite on myös UV:n kestävä materiaali, minkä ansiosta kylpyamme säilyttää ulkonäkönsä myös ajan saatossa. Ume on muodoltaan pyöreä ja Eno kulmikas.

Eno

Eno on kulmikas ja sen reuna on selälle mukavassa kulmassa. Minimalistinen muotoilu suorilla linjoilla. Tämän kylpysyvyys on 44 cm. Toimitetaan poistoputkisarjalla.

Ume

Ume on muodoltaan pyöreä ja ergonominen ja siksi siinä on mukava istua. Kylpysyvyys on 45cm. Toimitetaan poistoputkisarjalla

Valumarmorinen Reyk

Reyk -kylpyamme on tehty luonnonmateriaalista, valumarmorista, joka koostuu kristallisoiduista vuorimineraaleista. Näistä ajatukset siirtyvät luonnostaan luonnon kuumiin lähteisiin. Lämmönvaraamiskykynsä ansiosta sinä saat miellyttävämmän kylvyn, joka samalla vaalii luontoamme.

Reyk

Klikkaa tästä, niin pääset tuotesivullemme näkemään ja lukemaan lisää Reyk -ammeesta!

Kylpyammeet

Kylpyammeillemme yhteistä on korkea laatu ja viimeistely kuten myös yhteispeli muodon ja toiminnallisuuden kanssa.

Kiinnostuitko kylpyammeistamme?

Lämmin kylpy on arjen luksusta. Meiltä löydät laajan valikoiman kylpyammeita, jotka nostavat kylpykokemuksen uudelle tasolle. Täältä löydät lähimmän jälleenmyyjäsi!