Minimalistinen tyyli

Yksinkertainen, harmooninen ja ajaton tyyli, joka tekee kylpyhuoneesta puhtaan pelkistetyn. Voit valita minimalistisen mustan tai vaalean. Valitessasi tumman vaihtoehdon, se tarkoittaa tummaa puuta, mustia kiviä, suoria linjoja ja pelkistettyjä muotoja. Minimalistisen vaalean kohdalla kokonaisilme on yhtä viileä ja seesteinen kuin tummassakin vaihtoehdossa, ainoastaan tumman sijaan tilalla on vaaleat elementit, jotka hallitsevat kokonaisuutta.

Minimalistinen tyyli

Pelkistetyn seesteinen kylpyhuone

Tämän tyylin ytimessä on kaiken tarpeettoman karsiminen ja sisustaminen vain sellaisella, jolle on todellinen tarve. Tyylin avainominaisuuksia ovat avoimet ja tyhjät pinnat, puhtaat linjat, harvat kalusteet ja ylipäätään vähäinen tavaramäärä.

Tyyliin sopivat tuotteet

Hankkiudu eroon kaikesta tarpeettomasta ja satsaa minimalistiseen tyyliin, ehkäpä asettaalla Bold -hana kaiken keskipisteeksi? Yksinkertainen, ajaton ja harmooninen sopii hyvin niin huoneen sisustukseen kuin sieluunkin.

Minimalistinen tyyli
Minimalistinen tyyli

Tyylin kulmakivet

→ Pelkistetty ilme → Tyhjät pinnat → Puhtaat linjat → Vain muutama kaluste → Vain vähän irtotavaraa

Jokaisella on oma tyylinsä

Nostamme erilaisia tyylejä inspiraatioksi tämän vuoden aikana. Tätä voi käyttää tyylioppaana, työkaluna, joka auttaa löytämään juuri sinulle sopivan tyylin! Kun sinulle sopivin tyyli on löytynyt, voimme vinkata piirustusohjelmastamme, jolla voit suunnitella kylpyhuoneestasi juuri sellaisen kuin haluat.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Käy lähimmällä jälleenmyyjälläsi ja näe miltä kylpyhuonekalusteemme oikeasti näyttävät.

Svedbergs -kylpyhuone - Intro
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.