Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa yhteystietojen käsittelystä katso meidän tietosuojakäytäntömme.

PRESS

Luonnostaan Svedbergs

augusti 21, 2019

Svedbergsin tekemisestä huokuu korkea laatu, aitous ja maanläheisyys. Käsityön leima ja huolellisesti valitut aidot materiaalit ovat Ruotsissa sijaitsevan tuotannon kulmakiviä. Luonto ja sen arvostus ovat näkyvästi läsnä päivittäisessä tekemisessä ja tänä syksynä se näkyy myös konkreettisesti yrityksen Habitare –osastolla.

Läs mer>

Jännittäviä kevätuutuuksia Svedbergsiltä

april 23, 2019

Vuoden alussa lanseerattujen tuoteuutuuksiemme lisäksi esittelemme nyt muutaman uutuustuotteen, joista povaamme suursuosikkeja.

Läs mer>

Svedbergsin tuoteuutuudet 2019

februari 11, 2019

Olemme aina tehneet korkealuokkaisia ja kestäviä kylpyhuonekalusteita. Käsityön leima ja huolellisesti valitut materiaalit ovat tuotantomme kulmakiviä omassa tehtaassamme Ruotsin Dalstorpissa. Luonnollisuus ja aitous ovat jo perimässämme. Nyt luonto löytyy kirjaimellisesti kylpyhuoneesta.

Läs mer>

Kestävät kalusteratkaisut Svedbergsiltä

oktober 10, 2018

Svedbergsin syksyn yksi päätapahtumista on Finnbuild-messut. Laajasta tuotevalikoimasta esitellään toimivimmat ratkaisut niin saneerauskohteisiin kuin uudisrakentamisenkin projekteihin. Tuotteissa korkea laatu ja toimivat yksityiskohdat ovat tärkeitä.

Läs mer>

Svedbergs-kylpyhuone tulvii uutuuksia

mars 28, 2018

Svedbergsin vuosi alkoi vauhdikkaasti useilla jännittävillä kylpyhuoneuutuuksilla. Valikoima kasvoi helmikuun vaihteessa entisestään, uusina tulokkaina mm. Ritual-suihkusarja sekä lukuisia uusia pyyhekuivainmalleja. Tärkeänä toimintaa ohjaavana ajatuksena Svedbergsillä on kaikessa se, että muotoilu ja toiminnallisuus voivat kulkea käsikädessä.

Läs mer>

Fiksu suihkuratkaisu, sopii jokaiseen kylpyhuoneeseen.

juni 15, 2017

Forsa-suihkusarjan taiteovet sopivat jokaiseen kylpyhuoneeseen. Suihkuseinät voidaan taittaa kokoon seinää vasten, jolloin kylpyhuoneeseen saadaan runsaasti lisää tilaa kun suihkua ei käytetä.

Läs mer>

Intro – pesunkestävä kalusteuutuus.

mars 23, 2017

Metalliset kylpyhuonekalusteet ovat jo pitkään olleet kasvava kansainvälinen trendi alalla. Nyt myös Svedbergs on päättänyt laajentaa valikoimaansa tämän erityisen kestävän materiaalin suuntaan. Vuoden 2017 aikana uusi kalustesarja Intro lanseerataan kaikissa Pohjoismaissa.

Läs mer>

Svedbergs Habitaressa

september 5, 2016

Vuoden alussa toimme markkinoille uuden pieniä kylpyhuoneita varten suunnitellun kalustesarjan Skapan. Forma-kalustesarja kasvoi yhdellä uudella värillä, harmaalla. Lisäksi valikoimamme täydentyi kullanvärisillä vetimillä, hanoilla ja peileillä. Kaiken huipuksi sarjat Forma, Stil ja DK ovat nyt saatavilla 1950:ssä eri NCS-värisävyssä. Nämä kaikki näet nyt Habitaressa osastollamme 7e69.

Läs mer>

Svedbergs tuo pyykkikaapit kylpyhuoneeseen

maj 20, 2016

Svedbergsillä on valmistettu kylpyhuoneita yli puoli vuosisataa, mutta nyt kylpyhuoneesta tehdään myös kodinhoitotila. Uusi tuotesarja tuo kylpyhuoneeseen kalusteet pyykkihuollolle. Seinäkaapit, pyykkikaapit ja pöytätasot, jotka sulautuvat täydellisesti muihin kylpyhuonekalusteisiin.

Läs mer>

FIKSU WC-MODUULI

maj 3, 2016

Markkinoiden ensimmäiset lasiset WC-moduulit S-lukolla ovat nyt täällä. Svedbergsin uuden WC-moduulin avulla on helppo korvata perinteinen lattiamalli. Koko kylpyhuone saa hetkessä uuden ilmeen, ja tila on seinä-WC:n ansiosta myös helpompi pitää puhtaana.

Läs mer>

Skapa – Ajattele pienemmin

februari 29, 2016

Monella meistä on suuria haaveita kylpyhuoneensa suhteen, mutta harvoin näille ideoille on tilaa omassa kylpyhuoneessa. Tästä ajatuksesta saimme inspiraation uuteen kalustesarjaamme nimeltä Skapa, joka lanseerattiin helmikuun alussa. Kalustesarja on luotu yhteistyössä Ehlén Johanssonin ja Mia Lagermanin kanssa.

Läs mer>

Forma nyt myös harmaana

februari 29, 2016

Forma-kalustesarjasta on selkeän muotokielensä ansiosta tullut lyhyessä ajassa menestys. Forma on vaihtoehto heille, joilla on korkeat vaatimukset muotoilun ja toiminnallisuuksien suhteen, mutta jotka siitä huolimatta haluavat rajoittamattoman vapauden luoda omannäköisensä kokonaisuus. Valkoisen, vaalean tammen ja tumman tammen rinnalle tuomme Formaan nyt harmaan värisävyn.

Läs mer>

SVEDBERGS ANTAA MAHDOLLISUUDET YKSILÖLLISEEN DESIGNIIN.

maj 12, 2015

Svedbergsin kalustesarja Forma on ollut aiemmin mahdollista yhdistää SiD-konseptiin (Svedbergs individual Design),jonka avulla kalusteet ovat olleet räätälöitävissä yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tämä konsepti on saanut paljon huomiota ja ollut varsin menestyksekäs Pohjoismaisilla markkinoilla. Nyt Svedbergs laajentaa tätä konseptiamyös uusiin DK- ja Stil-kalustesarjoihin.

Läs mer>

SVEDBERGS PANOSTAA SUIHKUIHIN

mars 2, 2015

Kaikkien aikojen paras suihkuvalikoimamme, sanovat svedbergsläiset itse esitellessään vuoden uutuuksia. Suihkuseinät ovat saaneet todellisen kasvojenkohotuksen 180°-sarjan muodossa. Suuret lasipinnat tuovat kylpyhuoneeseen avaruutta ja ylellistä tunnelmaa.

Läs mer>

Ehlén Johansson ja Mia Lagerman on kaksikko tyylikkään Stilin takana

februari 18, 2015

He ovat voittaneet monta designpalkintoa sen jälkeen kun tapasivat toisensa työskennellessään IKEA:lla. Ehlén valmistui HDK:sta ja Mia Lagerman on puolestaan opiskellut Tukholman Taideteollisessa ja Tanskan Kuninkaallisessa Taideakatemiassa. He ovat säilyttäneet omat erityispiirteensä ja tyylinsä, mutta työskentelevät mielellään yli rajojen.

Läs mer>

FORM US WITH LOVE - SUIHKU-UUTUUS SVEDBERGSILTÄ

februari 12, 2015

Uusi suihkusarja Forsa on kansainvälisestikin tunnetun designstudion ja Svedbergsin yhteistyön tulos. Kapeat profiilit, tyylikkäät vetimet, fiksut toiminnot ja lukuisat yhdistelymahdollisuudet tekevät tästä suihkusarjasta ainutlaatuisen.

Läs mer>

MORTEN VOSS JA STINNE KNUDSEN MUOTOILIJOINA SVEDBERGSILLÄ

februari 11, 2015

Sanonta 'less is more' on nyt osuvampi kuin koskaan aikaisemmin. DK on uutuus, joka on suunniteltu yhteistyössä kahden tanskalaisen muotoilijan kanssa. Se on puhdas ja riisuttu. Suorat linjat antavat modernin ja hienostuneen vaikutelman. Yksityiskohdat on mietitty tarkasti, minkä huomaa muun muassa viistetyistä kulmista ja laatikoiden sisäosista.

Läs mer>

SVEDBERGS FRONT – BYE BYE TILANTARVE.

juni 2, 2014

Ensimmäinen ajatus on tyylikkyys. Sitten se ilmeisin, täällä moni asia löytää paikkansa. Jopa sellaiset tavarat, joita ei yleensä säilytetä kylpyhuoneessa. Myös putkivedot peittyvät tyylikkäästi ja fiksusti.

Läs mer>

SVEDBERGSIN UUSI SID – SVEDBERGS INDIVIDUAL DESIGN.

juni 2, 2014

Erottuva. Tuntuen kuitenkin tutulta. Joustava. Säilyttäen kuitenkin identiteettinsä. Uusi kylpyhuonesarjamme SiD kääntää ajatukset päälaelleen. Saa ideat liikkeelle. Mikään ei ole valmiiksi määriteltyä. Kaikki on uniikkia. Juuri kuten arkkitehdit ja sisustussuunnittelijat haluavat.

Läs mer>

Forma – suurin uutuus Svedbergsiltä moniin vuosiin.

februari 7, 2014

Koko viime vuoden ajan kuiskailtiin Dalstorpissa enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Sillä pienellä paikkakunnalla, jolla Svedbergs on suunnitellut ja valmistanut kylpyhuonekalusteitaan jo puoli vuosisataa. Nyt kun esirippu vihdoin nousee, paljastuu salaisuuksien syy – uusi kalustesarja Forma. Svedbergsin suurin uutuus moniin vuosiin.

Läs mer>