Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa yhteystietojen käsittelystä katso meidän tietosuojakäytäntömme.

180°

Kehitetty ja muotoiltu sinulle, joka haluat kylpyhuoneeseesi jotain aivan muuta. Suuret lasipinnat antavat ilmavan ja hienostuneen vaikutelman. Kaikki toiminnot ovat mukana, minkä ansiosta suihkun käyttäminen on miellyttävää ja turvallista. Valitset vain mallin, joka sopii juuri sinun kylpyhuoneeseesi.

Mitat sovitettu kylpyhuoneesi
mukaisesti

Ellet löydä etsimääsi mallia, voimme mitoittaa ratkaisun 180° sarjassa toiveidesi mukaan. Se voi liittyä korkeisiin, kapeisiin tai epäsäännöllisiin seiniin tai lattioihin, tai ehkä haluat reiän lasiin - me ratkaisemme sen.

 

Lasipinnat tuovat tilan tuntua

Ovet voi kääntää seinää vasten kun suihkua ei käytetä, mikä vapauttaa lattiatilaa. Toinen fiksu yksityiskohta on, että ovet sulkeutuvat itsekseen viimeiset senttimetrit. Suuret lasipinnat tuovat tilan tuntua ja ovat helposti puhdistettavat. Valitse vaihtoehdoista kaksi ovea tai yksi ovi ja yksi kiinteä lasi.

 

Helposti puhdistettavaa ja ilmavaa

Suuret lasipinnat ovat ilmavat ja tuovat tilan tuntua. Ne ovat myös helposti puhdistettavat. Kromatut saranat antavat hyvän korroosiosuojan. Kaikki ruuvit ovat tyylikkäästi kätkössä. Seinän ja lasin välinen etäisyys on vain 3 mm, mikä minimoi roiskeet kylpyhuoneessa.

 

Vakaa rakenne erityisiin tiloihin

Valitse useista kahden seinän väliin sijoitettavista malleista. Minkä valitsetkin, suuret lasipinnat antavat ilmavuutta ja tuovat tilan tuntua. Ne ovat myös helposti puhdistettavat. Vetimet ja saranat onsuunniteltu yhteensopivaksi kokonaisuudeksi, sama koskee seinätukea ja lattiakiinnikkeitä.

 

Sovitettu mittojen mukaan

Ellet löydä suihkumallia omiin tarpeisiisi, voimme sovittaa mitat toiveidesi mukaan. Halusit sitten liukuoven tai lasin keskelle seinää, meillä on siihen ratkaisu. Suuret lasipinnat ovat ilmavat ja tuovat tilan tuntua. Kromatut saranat antavat hyvän korroosiosuojan. Ruuvit ovat tyylikkäästi kätkössä.