Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa yhteystietojen käsittelystä katso meidän tietosuojakäytäntömme.

Pesu & Kuivaus

KODINHOITOTILAT KYLPYHUONEESSA

Hyviä uutisia sinulle, jolla on kylpyhuone, mutta ei erillisiä kodinhoitotiloja. Nyt saat rakennettua pyykkihuollosta yhtenäisen kokonaisuuden kylpyhuonekalusteiden kanssa. Kalustevalikoimamme täydentyy nyt 60 cm syvillä kaapistoilla, jolloin pyykkikone ja kuivausrumpu integroituvat tyylikkäästi kaapistoon. 50 vuoden kokemuksella kylpyhuoneista tiedämme, mitä vaatimuksia kosteat tilat asettavat. Kysymys on laadusta, toiminnallisuudesta ja käsityöstä.

MUUTAMIA ETUJA

Kaapit sopivat väreiltään ja muodoiltaan hyvin kalustesarjoihin Forma, Stil ja Skapa. Saat kaupan päälle paljon säilytystilaa, sillä kaapit ovat 35 ja 60 cm syviä. Mikset täydentäisi kaappia vielä erillisellä pistorasialla? Pöytätasolla piilotat tyylikkäästi pyykkikoneen ja kuivausrummun. Mitoitettava pöytätaso on 60 cm syvä ja 2,8 cm paksu. Maksimileveys 240 cm

KAAPIN ETUOSIEN VÄRIVAIHTOEHDOT

VIT

VALKOINEN

GRÅ

HARMAA

LJUS EK

VAALEA TAMMI 

SVART EK

MUSTA TAMMI 

PEITELEVY JA SOVITUSKAPPALE

Kaapissa on aina valkoinen runko. Lisävarusteena on värillinen sivulevy ja sovituskappale asennettaessa esimerkiksi syvennykseen. Voit varustaa kaapin myös pistorasialla.

Täcksida och Passbit, Tvätt och tork

VETIMET

Valitse vedin kalustesarjoista Forma, Stil tai Skapa.

 

Handtag Tvätt och tork

PÖYTÄTASOJEN VÄRIVAIHTOEHDOT

VI

VALKOINEN

LJUSGRÅ

VAALEA HARMAA

MÖRKGRÅ

TUMMA HARMAA

SVART

MUSTA

LISÄÄ PISTORASIOITA

Korkeaan kaappiin on saatavilla lisävalintana käytännöllinen kolmen pistokkeen pistorasia.

EL-BOX

KÄYTÄNNÖLLINEN PYYKKIKORI

Lisävarusteena pyykkikori, joka sopii sivusäilytyskalusteisiin. Valitse kahdesta koosta, jotka on helppo nostaa paikoiltaan ja viedä pesukoneen luo.

TVÄTTKORG