Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa yhteystietojen käsittelystä katso meidän tietosuojakäytäntömme.

DK

DK on saanut täysin uuden ulkoasun, mutta se on edelleen Morten Vossin ja Stinne Knudsenin käsialaa. He ovat hakeneet vaikutteita skandinaavisesta muotoiluperinteestä, jossa fokus on niin käytännöllisyydessä kuin esteettisyydessäkin. Samalla he ovat käyttäneet työssään yhtä alkuperäisistä ideoistaan. Tulos on kalustesarja, jonka ilme on pelkistetty ja ilmava. Yksi asia on varmaa, DK ei ole koskaan ollut kiinnostavampi.

LÖYDÄ KAIKKI OVIEN TAKAA

DK on selvästi enemmän kuin vain pintaa, laatikoiden ja ovien taakse kätkeytyy paljon. Kaikki henkii laatua. Huomaat sen käsityöstä ja yksityiskohdista.

DK UUSI ILME

Kalustesarja on jo klassikko, joka ainutlaatuisella, skandinaavisella ilmaisullaan on nopeasti noussut monien suosikiksi. Nyt olemme kehittäneet siitä entistäkin upeamman.

 

neljä ERILAISTA ALLASTA

Kylpyhuoneen pesualtaalla on suuri vaikutus kokonaisuuteen. Kalustesarja DK sisältää neljä eri vaihtoehtoa, posliininen allastaso Jylland, Falster, Fyn-allas tason päälle tai Ocean. Minkä sinä valitset?

YKSI MAAILMAN PARHAITA LAATIKKOJÄRJESTELMIÄ

DK-sarjaan sisältyy harkittu laatikkokonseptimme Box Two, jossa on puusisäosa ja kaksi irrallista puista sisälaatikkoa. Lisämaksua vastaan saatavana on Box Two+, jonka irrallisissa sisälaatikoissa on puukansi ja laatikoissa puureunat.

PEILI + VALAISTUS


Sivukaapissa voi la data esimerkiksi sähköhammasharjan tai partakoneen. Sijoita kaappi LED-valaistun peilin oikealle tai vasemmalle puolelle. Jos säilytystilaa haluaa enemmän, voi valita kaksi sivukaappia – yksi peilin kummallekin puolelle (saatavilla tiettyihin kokoihin).

JALKAKEHIKKO
TUO ILMAVUUTTA


DK-sarjan uutuuksista erottuu erityisesti tyylikäs mattametallinen jalkakehikko. Se tuo allaskalusteelle luonnetta, ilmavuutta ja väljyyttä.

LUO DK:STA ENTISTÄ PERSOONALLISEMPI KOKONAISUUS SID:IN AVULLA.

DK on kalustesarja, joka huokuu ruotsalaista laatua ja tanskalaista muotoilua. Puhtaat linjat ja huolella työstetyt yksityiskohdat viestivät harmoniaa. Yhdistämällä DK:n SiD:iin lisääntyvät mahdollisuudet entisestään. Voit sovittaa mitat kylpyhuoneeseesi. Lopputuloksena on yksilöllinen kokonaisuus. Sinä päätät.

Ota yhteyttä SiD-jälleenmyyjään

Koulutetut SiD-jälleenmyyjät löydät täältä. Heillä on pätevyys auttaa sinua yksilöllisen DK-kokonaisuuden luomisessa - juuri sinun toiveittesi mukaisesti.

 


Millaisen pöytätason sinä haluat?

SiD-konseptin avulla saat pöytälevyt mittojen mukaan. Valitse muuhun sisustukseesi sopiva materiaali. Pöytälevyt saatavilla useissa eri vaihtoehdoissa luonnonkivestä Dektoniin.

Nyt saat DK haluamasi värisenä (NCS-väripaletti, lisähintaan)