Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa yhteystietojen käsittelystä katso meidän tietosuojakäytäntömme.

Forsa

Suihkusarja, jonka muotoilu sopii moderniin kylpyhuoneeseen. Kapeat profiilit, tyylikkäät vetimet, fiksut toiminnot ja vapaus yhdistellä kuten haluat tekevät Forsasta poikkeuksellisen.

Form Us With Love 

Lähes kymmenen vuoden ajan on kansainvälistäkin suosiota niittänyt Form Us With Love asettanut asiakkaiden tarpeet keskiöön. Näiden pohjalta on strategisen designin keinoin asemoitu, rakennettu ja säilytetty vahvaa tulevaisuuden brändiä. Yhteistyö Svedbergsin kanssa on ollut läheistä ja tiivistä, pitäen sisällään muun muassa workshopeja ja säännöllisiä tapaamisia. Aina tarkoituksena tasapainottaa ristiriitaiset arvot ja haastaa tavanomainen. Tuloksena on Forsa.

Vapauttaa lattiatilaa

Fiksujen nostosaranoiden ansiosta ovi on helppo avata ja sulkea. Laahustiiviste painautuu napakasti lattiaa vasten, joten vältyt roiskeilta kylpyhuoneessa. Kun suihkua ei käytetä, voi ovet kääntää seinää vasten, mikä vapauttaa lattiatilaa. Kapeat profiilit mahdollistavat putkien läpiviennin. Valitse eri mitoista, väreistä ja malleista.

 

Kaunis kokonaisuus, käytännöllisyyttä unohtamatta

Gradientti lasi, jonka väritys on yhteensovitettu, antaa hyvää näkösuojaa. Valitse suosikkisi kahdesta eri vetimestä, joiden väritys seuraa suihkun linjaa. Suuret lasipinnat ovat ilmavat ja tuovat tilan tuntua. Vaikka profiilit ovat kapeat, ne mahdollistavat pintavetoputkien läpiviennin. Fiksujen saranoiden ansiosta ovi on helppo avata ja sulkea, ja laahustiiviste painuu napakasti lattiaa vasten. Uusi pyöreä Forsa-suihkukulma voidaan asentaa epäsymmetrisesti esimerkiksi ikkunan eteen.

 

Täydellinen pieneen
kylpyhuoneeseen

Tämä suihkumalli sopii myös pieniin kylpyhuoneisiin. Fiksut nostosaranat helpottavat oven avaamista ja sulkemista, ja laahustiiviste painautuu napakasti lattiaa vasten. Vaikka profiilit ovat kapeat, ne mahdollistavat putkien läpiviennin. Seinätuen avulla saa liikkuvan oven pysymään paikoillaan, katso kuva 6. Forsa jakoseinä on uutuus, jonka lattiakiinnike ja seinätuki suihkuverholle ovat kromia.

 

Fiksu ratkaisu estää roiskeet

Suihkukulma ammeen päällä on fiksu ratkaisu, joka estää roiskeet. Ovet voi jättää myös auki, esimerkiksi kylvyn ajaksi. Karkaistu turvalasi on 6 mm paksua. Profiilit ovat kapeat mutta mahdollistavat putkien läpivedon. Ne saa neljässä eri värissä; valkoinen matta, musta matta, alumiini matta ja alumiini kiiltävä.

 

Kapeat ja tyylikkäät profiilit

Vetimien väri ja tyyli on yhteensopiva profiilien kanssa. Gradientti lasi, jonka saa myös eri väreissä, antaa näkösuojaa sekä ilmavan vaikutelman. Rakenteen ansiosta vältät roiskeet muualla kylpyhuoneessa. Valitse eri mitoista, yhdellä tai kahdella ovella. Profiileissa on säätövaraa ja voit tarvittaessa täydentää suihkun levennysprofiililla 2 tai 4 cm.