Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa yhteystietojen käsittelystä katso meidän tietosuojakäytäntömme.

RITUAL

Uutta Ritual-suihkukaappiamme on saatavilla kahta eri mallia. Classicissa hana on pinta-asennuksena ja Premiumissa integroituna. Molemmat mallit vievät vähän tilaa, niissä on turvalasi ja ne tuottavat ihanan suihkuelämyksen. Suihkukaappien lisäksi Ritual-sarjassa on suihkukulma, jakoseinä ja useita eri malleja kahden seinän väliin. Kaikki upeasti muotoiltuja sekä turvalasilla ja käytännöllisillä toiminnoilla varustettuja.

Ritual Classic

 

CLASSIC


Uusi suihkukaappimme Ritual Classic tarjoaa kaikki suihkukaapin edut, etenkin mitä tulee mukavuuteen ja turvallisuuteen. Classic vie vähän tilaa ja siinä on turvalasi. Valitse kahdesta eri koosta, 90 x 90 ja 80 x 90 cm.

 

PREMIUM


Ritual Premium on hieman ylellisempi, siinä on muun muassa integroitu sekoittaja ja yläsuihku. Erittäin moni arvostaa suihkukaapissa sen käytännöllisyyttä. Tämäkin malli tarvitsee vain vähän tilaa, siinä on turvalasi ja se tekee suihkuhetkestä elämyksen. Saatavana koot 90 x 90 ja 80 x 90 cm.

Ritual Premium


KAKSI TYYLIKÄSTÄ UUTUUTTA

10 syytä valita Ritual Classic tai Premium:

  •   Kaksi alumiiniprofiilia tekevät liukuovesta vakaan ja tukevan.
  •   Ovi liukuu äänettömästi kahden kuulalaakeroidun ja jousitetun pyörästön ansiosta.
  •   Liuku-ovi vapauttaa lisää lattiatilaa.
  •   Oven kahdeksan pyörää tekevät siitä vakaan ja helposti avattavan.
  •   Saatavana valkoisena kirkkaalla lasilla tai vaihtoehtoisesti huurrelasitetuilla takaseinillä.
  •   Helppo puhdistaa jousiripustuksen ansiosta.
  •   Integroidut vetimet profiileissa.
  •   Tukeva valumarmoriallas (piiloviemäröinnillä).
  •   Oviaukon koko: 47 cm.
  •   Helppo asentaa pikakiinnityksen ansiosta.

 

 

Ritual

Ritual Hörndusch


MONTA NAUTINNOLLISTA
RITUALIA


Olipa kylpyhuoneesi millainen tahansa, löydät siihen sopivan Ritualin. Classicin ja Premiumin lisäksi sarjasta löytyy suihkukulma, jakoseinä ja useita eri malleja kahden seinän väliin. Kaikki upeasti muotoiltuja ja turvalasilla ja käytännöllisillä toiminnoilla varustettuja.

Ritual nischdusch


Asennus kätevästi
ilman ruuveja


Nerokkaan rakenteensa ansiosta Ritual-sarjan suihkuseinät voidaan asentaa kahden seinän väliin ilman ruuveja. Näin voit vaihtaa suihkuseinän kylpyhuoneeseesi rikkomatta kosteussuojausta. Suihkuseinä kiinnitetään seinien väliin alumiiniprofiilin ja pehmeiden kumityynyjen avulla.