Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa yhteystietojen käsittelystä katso meidän tietosuojakäytäntömme.

Stil

Stil on klassinen ja ajaton kalustesarja, joka luo harmoniaa ja viihtyisyyttä
kylpyhuoneeseen. Olipa kylpyhuoneesi suuri tai pieni, Stil-sarjalla voit aina sovittaa osat
niin, että ratkaisu vastaa tarpeitasi.

HARKITTU LAATIKKOJÄRJESTELMÄ

Kun kehitimme uuden laatikkokonseptimme, lähdimme siitä, että sen tulisi olla rakenteeltaan tukeva ja erittäin käytännöllinen. Ja että tarvittaessa siihen voisi hankkia lisävarusteita, jotka tekevät käyttökokemuksesta entistäkin paremman. Kun valitset Stil-sarjan, saat siihen myös Box One -laatikkojärjestelmämme. Laatikon pohjamateriaali pitää kaikki tavarat paikoillaan. Lisämaksusta voit valita Box One+ järjestelmän, jossa on musta tamminen sisäosa ja kaksi irrallista puista sisälaatikkoa. Lue lisää laatikkokonseptistamme täältä.

 

Klassinen ja ajaton

Suorat ja puhtaat linjat, klassinen ja ajaton muotoilu. Ja kuten aina kylpyhuonekalusteistamme puhuttaessa, valinnanmahdollisuuksia on runsaasti.


Stil

HANA TÄYDENTÄÄ TYYLIN

Valitse kylpyhuoneeseesi hana, joka sopii harmonisesti kylpyhuoneesi tyyliin tai rohkeasti rikkoo sen tuomalla kokonaisuuteen jotain täysin erilaista. Valikoimastamme löydät runsaasti hanoja, jotka on muotoiltu juuri meidän kalustesarjoihimme yhteensopiviksi.

Stil

EASY CLEAN HELPOTTAA VIEMÄRIN PUHDISTUSTA

Unohda hankalat, lähes akrobaattiset asennot, joihin sinun täytyy taipua puhdistaessasi vesilukkoa pesualtaan alla. Easy Clean on helpompi tapa ja vakiona Stil-sarjassa.

 

Stil

KÄTEVÄT SEINÄKAAPIT

Yleensä kaikki tarvitsevat lisää säilytystilaa. Ratkaisu tähän on kätevä seinäkaappi. Tämä hieman pienempi kaappikoko tuntuu kevyeltä ja ilmavalta myös pienessä kylpyhuoneessa.

 

Stil

JOS PIDÄT STIL-SARJASTA, TULET RAKASTAMAAN SID:IÄ.

Stil-sarjasta on helppo pitää. Ehkä muotoilun tai mahdollisuuksien vuoksi. Ehkä kumpaisenkin. Yhdistämällä Stilin SiD-konseptiin, vahvistat tätä vaikutelmaa entisestään. Kaikki sovitetaan yksilöllisten toiveittesi mukaisesti. Sinun kylpyhuoneesi ei muistuta kenenkään toisen kylpyhuonetta. Sinä päätät.

 

LÄHIN SID-JÄLLEENMYYJÄSI

Ota yhteyttä SiD-jälleenmyyjään, niin saat apua Stil-kokonaisuuden räätälöintiin. Kaikki sovitetaan sinun kylpyhuoneesi mukaan.

 

Millaisen pöytätason sinä haluat?

SiD-konseptin avulla saat pöytälevyt mittojen mukaan. Valitse muuhun sisustukseesi sopiva materiaali. Pöytälevyt saatavilla useissa eri vaihtoehdoissa luonnonkivestä Dektoniin.


Stil on saatavilla nyt myös haluamallasi värillä, NCS-väriskaalan mukaan (lisähintaan).