Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa yhteystietojen käsittelystä katso meidän tietosuojakäytäntömme.

Stil

Klassinen ja ajaton uutuus, kokoa kuten haluat.

Lukuisten valinnanmahdollisuuksien ansiosta sarjasta on helppo löytää yhdistelmä, joka sopii jokaiseen kylpyhuoneeseen. Altaan persoonallinen muotoilu, puiset sisäosat laatikoissa ja tarkoin valitut vetimet vahvistavat tunnetta laadusta.

LAATUA MYÖS LAATIKOIDEN SISÄPUOLELLA

Laatikot ovat tärkeitä, vaikka ne pääosin pidetäänkin suljettuina. Tästä syystä Stil-kalusteiden laatikoissa on puiset lokerot ja pohjalla matto, joka pitää tavarat paikoillaan. Laatikot ovat täysin ulosvedettävät ja hitaasti sulkeutuvat. Liukukiskoissa on kuulalaakerit. Tähän kannattaa kiinnittää huomiota, kun seuraavan kerran avaat laatikon. Lisävalintana voit tilata laatikkoon myös valaistuksen, kuin pisteenä ii:n päällä.

 

LAATU, JONKA TUNNET

Laatikoiden etuosat ovat aitoa puuviilua ja sisäosat puuta, mikä antaa tunteen laadusta. Valaistus on energiatehokas ja antaa miellyttävää valoa.

HANA TÄYDENTÄÄ TYYLIN

Valitse kylpyhuoneeseesi hana, joka sopii harmonisesti kylpyhuoneesi tyyliin tai rohkeasti rikkoo sen tuomalla kokonaisuuteen jotain täysin erilaista. Valikoimastamme löydät runsaasti hanoja, jotka on muotoiltu juuri meidän kalustesarjoihimme yhteensopiviksi.

JOS PIDÄT STIL-SARJASTA, TULET RAKASTAMAAN SID:IÄ.

Stil-sarjasta on helppo pitää. Ehkä muotoilun tai mahdollisuuksien vuoksi. Ehkä kumpaisenkin. Yhdistämällä Stilin SiD-konseptiin, vahvistat tätä vaikutelmaa entisestään. Kaikki sovitetaan yksilöllisten toiveittesi mukaisesti. Sinun kylpyhuoneesi ei muistuta kenenkään toisen kylpyhuonetta. Sinä päätät.

 

LÄHIN SID-JÄLLEENMYYJÄSI

Ota yhteyttä SiD-jälleenmyyjään, niin saat apua Stil-kokonaisuuden räätälöintiin. Kaikki sovitetaan sinun kylpyhuoneesi mukaan.

 

Millaisen pöytätason sinä haluat?

SiD-konseptin avulla saat pöytälevyt mittojen mukaan. Valitse muuhun sisustukseesi sopiva materiaali. Pöytälevyt saatavilla useissa eri vaihtoehdoissa luonnonkivestä Dektoniin.


Stil on saatavilla nyt myös haluamallasi värillä, NCS-väriskaalan mukaan (lisähintaan).