Panostamme kestävyyteen niin nyt kuin jatkossakin

Olisi helppoa pitää tästä meteliä ja kehuskella, että olemme päässeet pitkälle kestävän kehityksen työssämme. Tosiasiassa olemme vasta päässeet alkuun, vaikka työtä on tehty jo noin sata vuotta. Työmme tulee tuskin koskaan valmiiksi, sillä uusia haasteita ja parannuskohteita ilmenee jatkuvasti.

Mahtavia uutisia

Näin paljon olemme pienentäneet hiilidioksidipäästöjä suhteessa nettoliikevaihtoon vuodesta 2018 lähtien.

Näin paljon olemme vähentäneet poltettavan jätteen määrää vuodesta 2018 lähtien.

Vuonna 2020 tuotannossamme käyttämämme uusiutuvan energian osuus.

Mitä olemme tehneet, mitä teemme nyt ja mitä aiomme tehdä?

Jos haluat kuulla pitkän vastauksen, lisätietoja on kestävän kehityksen raportissa, jonka löydät viimeisimmästä vuosikertomuksestamme. Voit ladata sen sivustoltamme. Vaikka kyseessä ei ole varsinainen bestseller, löydät raportista tietoa konkreettisista panostuksistamme, jotka pohjautuvat YK:n Global Compact ‑aloitteen Agenda 2030 ‑toimintaohjelmaan. Lisäksi se sisältää lakeja ja asetuksia sekä omat toimintaohjeemme. Jos haluat lyhyemmän version, olemme koonneet keskeisimmät seikat tähän.

Keskitymme viiteen osa-alueeseen:

– Tuotteiden ympäristövaikutusten vähentäminen – Kasvihuonekaasupäästöjen pienentäminen – Resurssitehokkuus – Vastuullinen toiminta – Puunhankinta kestävästi ja ympäristöystävällisesti toimivilta metsätalousyhtiöiltä

Suurin osa tuotteistamme valmistetaan omilla tehtaillamme. Näin varmistamme, että tuotanto on mahdollisimman resurssitehokasta ja ympäristöllisesti ja ilmastollisesti kestävää.

Korkea laatu tarkoittaa meille sitä, että tuotteet kestävät lukuisia vuosia.

Osa tuotteistamme on saanut ympäristömerkin, ja näiden tuotteiden osuus kasvaa jatkossa.

Olemme tasa-arvon puolestapuhujia. Meillä kaikki ovat samanarvoisia sukupuoleen, ikään, kansallisuuteen tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.

Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.