Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa yhteystietojen käsittelystä katso meidän tietosuojakäytäntömme.

Shaker - yhdistelmä modernia ja klassista

Tämän tyylin erityispiirteitä ovat yksinkertaisuus ja käytännöllisyys. Pelkistetty muotoilu ilman sen kummempia krumeluureja. Shaker oli vapaakirkon liike 1700 -luvun Englannissa. Heille kuri ja järjestys olivat tärkeitä. Sisustuksessa jokaisella tavaralla oli oma paikkansa. Tätä tyyliä kutsutaankin joskus minimalismin aluksi. Liikkeen filosofia kiteytyi kolmen käsitteen ympärille; rehellisyys, käytännöllisyys ja yksinkertaisuus. Tämä päti myös sisustukseen. Tänä päivänä tämä tyyli, kaikesta tiukasta linjasta huolimatta, on erittäin suosittu.

  

 

Yksinkertainen on kaunista
Luo rauhaa tiukalla järjestyksellä ja tavaroiden karsimisella. Pelkistettyä designia, jossa muoto ja mittasuhteet ovat tarkkaan mietitty ja toiminnallisuuteen on käytetty erityistä huomiota. Luonnonmateriaalit, jotka kestävät. Väripaletti, josta löytyy sävyjä harmaasta vihreään ja valkoiseen.

  

 

Tyyliin sopivat tuotteet
Yksinkertaisen toimivaa ilman turhia krumeluureja. Siksi se viehättää monia. Tee tyyli entistä näkyvämmäksi valitsemalla hanaksi krominen Halde!
Tyylin kulmakivet
-> Yksinkertaisuus
-> Toimivuus
-> Luonnonmateriaalit
-> Karuus
-> Järjestelmällisyys

Jokaisella on oma tyylinsä

Nostamme erilaisia tyylejä inspiraatioksi tämän vuoden aikana. Tätä voi käyttää tyylioppaana, työkaluna, joka auttaa löytämään juuri sinulle sopivan tyylin!

Tyylit