Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa yhteystietojen käsittelystä katso meidän tietosuojakäytäntömme.

Skandinaavinen tyyli

Tämä tyyli on omiaan heille, jotka pitävät minimalistisen pelkistetyistä kylpyhuoneista. Puhtaista linjoista. Löytyy vaalean väripaletin sävyjä, kauniita kontrasteja uuden ja vanhan välillä sekä luonnonmateriaaleja, joita on täydennetty kasvien vehreydellä. Skandinaavinen tyyli huokuu tyylikkyyttä, pelkistettyä ilmettä, vaaleutta ja hillittyjä värejä - valkoista, mustaa tai luonnonläheisiä sävyjä, kuten beigeä, vihreää ja harmaata.

  

 

Rauhallista ja pelkistettyä
Sopii erityisesti rauhallista ilmettä etsivälle. On helppo viihtyä kylpyhuoneessa, joka on sisustettu luonnonmateriaaleilla, vaaleilla väreillä ja kauniin ilmavilla kalusteilla.

  

 

Tyyliin sopivat tuotteet
Skandinaavinen tyyli tarjoaa vaalean väripaletin, kauniita kontrasteja uuden ja vanhan välillä sekä luonnonmateriaaleja. Sopii erityisesti, jos kaipaa kylpyhuoneeseen rauhaa ja pelkistettyä ilmettä. Kuvan taustalta löytyy valkotammen sävy, joka on yhdistetty raikkaan valkoiseen Pipe -hanaan.
Tyylin kulmakivet
-> Luonnonmateriaalit
-> Ilmavuus
-> Vaaleat värit
-> Uutta & vanhaa
-> Pelkistettyä

Jokaisella on oma tyylinsä

Nostamme erilaisia tyylejä inspiraatioksi tämän vuoden aikana. Tätä voi käyttää tyylioppaana, työkaluna, joka auttaa löytämään juuri sinulle sopivan tyylin!

Tyylit