Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa yhteystietojen käsittelystä katso meidän tietosuojakäytäntömme.

Teollinen tyyli

Suosittu tyyli, jonka tunnistaa viimeistelemättömistä pinnoista, graafisen tummasta väripaletista ja kovista materiaaleista. Paljon mustaa, metallia ja ruostumatonta terästä. Sisustuksen yksityiskohdat muistuttavat vanhoista tehtaista tai varastoista. Tällä tyylillä luot kylpyhuoneeseen hieman rouheamman ja "maskuliinisen" ilmeen, ellet sitten päädy sekoittamaan siihen pehmeämpiä elementtejä.

  

 

Kylpyhuoneen tummat sävyt
Betoni, teräs ja käsittelemättömät raakamateriaalit ovat tälle tyylille ominaisia. Tähän sopisi tiili, raakapuu tai erillasiet metallit. Väriskaalaa dominoivat tummat sävyt, kuten musta, harmaa ja tumma ruskea.

  

 

Tyyliin sopivat tuotteet
Tee kylpyhetkistä hieman jännittävämpiä rouheilla pinnoilla, tummalla väripaletilla ja kovilla materiaaleilla. Teolliselle tyylille tyypillisiä materiaaleja ovat betoni ja erilaiset metallit. Kuvassa oleva hanan nimi on sopivasti Industria ja hanan takana uusi kalustevärimme Savi.
Tyylin kulmakivet
-> Rouheat pinnat
-> Betoni & tiili
-> Metallit
-> Raakapuu

Jokaisella on oma tyylinsä

Nostamme erilaisia tyylejä inspiraatioksi tämän vuoden aikana. Tätä voi käyttää tyylioppaana, työkaluna, joka auttaa löytämään juuri sinulle sopivan tyylin!

Tyylit