Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa yhteystietojen käsittelystä katso meidän tietosuojakäytäntömme.

Värikkään leikkisä tyyli

Tämä tyyli on perinteisestä skandinaavisen pelkistetystä poikkeava oma tyylinsä. Jos tyylipuhdas tumma tai pelkistetty valkoinen ei puhuttele, tämä voi tuntua omalta. Kun hieman värikkäämpi ja eloisampi kokonaisuus kylpyhuoneessa näyttää siltä parhaalta vaihtoehdolta. Tyylin ominaispiirteisiin kuuluvat pehmeät, leikkisät muodot, vaaleat puulajit, pyöristetyt reunat, designtuotteet ja värit. Lämpimät pastellit sekoitettuina vahvoihin neonväreihin sekä usein vaaleanpunaisen sävyjä ja kultaa. Kuviolliset tekstiilit ja viherkasveista peikonlehti ja lyyraviikuna täydentävät kotoisan lämmintä tunnelmaa.

  

 

Väri ei ole niin vakavaa
Värikäs tyyli, johon kuuluvat leikkisät kuviot ja pyöristetyt muodot yhdistettynä vaaleaan puuhun. Kuin skandinaavisen designin kultakauden uusi herääminen. Sopii hienosti myös kylpyhuoneeseen!

  

 

Tyyliin sopivat tuotteet
Värikkään leikkisä tyyli, josta ei kuvioita ja pyöreitä muotoja puutu. Sopii erityisesti heille, jotka pitävät pastellien ja ja vahvojen neonvärien yhdistelmästä. Erityisen ihanan yhdistelmän saa lisäämällä kokonaisuuteen kultaisen hanan ja vetimet.
Tyylin kulmakivet
-> Leikkisyys
-> Värikylläisyys
-> Vaaleat puulajit
-> Pastellit
-> Kuviot

Jokaisella on oma tyylinsä

Nostamme erilaisia tyylejä inspiraatioksi tämän vuoden aikana. Tätä voi käyttää tyylioppaana, työkaluna, joka auttaa löytämään juuri sinulle sopivan tyylin!

Tyylit