Denna webbplats använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies. För mer information om hanteringen av dina personuppgifter se vår integritetspolicy

PAUSA LIVET EN STUND

På Svedbergs gör vi badrum som ger dig möjligheter. Du kan välja fritt mellan badrumsmöbler, badkar och duschar för att skapa precis den känsla du vill. En plats där du kan pausa livet en stund. Utan att någon undrar varför. Välkommen in, i ditt badrum.

BADRUMSBOKEN 2018
NYHET
RITUAL
Vår nya duschkabin Ritual finns i flera utföranden.
Premium har infälld blandare och takdusch.
Båda modellerna tar liten plats, har säkerhetsglas
och ger en skön duschupplevelse.
Ritual finns dessutom i fyra ytterligare utföranden.
Oavsett vad du väljer får du en ritual att älska.
Inspiration
Äntligen en het
inredningsdetalj
I ett badrum från Svedbergs har du möjlighet att inreda med både elstyrda och vattenburna handdukstorkar i flera storlekar och utföranden. För i vår värld är funktion och praktiska lösningar, såsom timer och krokar, lika viktiga för badrumsinredningen som design.
Nyhet
Badrumsmöbler
i ny form
Nya DK är en serie badrumsmöbler med ett enkelt och luftigt uttryck, inspirerade av den skandinaviska designtraditionen.

BLÄDDRA I BADRUMSBOKEN 2019

I vår nya badrumsbok hittar du badrumsmöbler, badkar, duschar, handdukstorkar och toalettstolar. Kort sagt allt som hör badrummet till. Klicka på länken för att bläddra i den direkt här på vår webb.

BADRUMSBOKEN