Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa yhteystietojen käsittelystä katso meidän tietosuojakäytäntömme.

Täysi vapaus.

Erottuva. Tuntuen kuitenkin tutulta. Joustava. Säilyttäen kuitenkin identiteettinsä. Uusi  kylpyhuonesarjamme SiD kääntää ajatukset päälaelleen. Saa ideat liikkeelle. Mikään ei ole valmiiksi määriteltyä. Kaikki on uniikkia. Tai kuten yleensä. Sinä päätät.

 

Hieman enemmän kaikkea. Näin voi tiivistää SiD sarjan, Svedbergs individual Design. Kalusteita ja yksityiskohtia sinulle, joka asetat suuria vaatimuksia muotoilulle ja toiminnoille, ja haluat myös rajattomasti mahdollisuuksia. Osat, jotka itse yhdistelet uniikisti ja persoonallisesti. Pöytätasot, jotka räätälöidään kuten haluat. Mutta valmistetaan huolella ja käsityön tunteella. Arkkitehdeille, sisustajille ja ihmisille, jotka ymmärtävät kylpyhuoneen merkityksen kodille.

Jos haluat tietää enemmän SiDistä, voit ottaa yhteyttä suoraan Svedbergsiin tai SiD jälleenmyyjään.

» Näytä kuvasto

» OSTO-OPAS

» Klikkaa tästä lähimpään SiD jälleenmyyjään

 

PÖYTÄTASOT LUONNONKIVEÄ, SILESTONEA TAI DEKTONIA.

Syvyydestä riippumatta voit valita pöytätason vaihtoehdoista Indian Impala, Carrara ja Assoluto. Kaikki 20 mm luonnonkiveä. Tai ehkä sinua miellyttää enemmän Danae, Sirocco, Sirius tai Keranium. Kaikki Dekton® ultrakompakti 12 tai 20 mm. Materiaali, joka kestää hankausta ja hylkii tahroja. Negro Tebas ja Helix ovat Silestonea®, joka koostuu 94%:sesti luonnon kvartsista ja jossa yhdistyvät luonnonkiven ja komposiittimateriaalin parhaat puolet. Tämä antaa materiaalille ainutlaatuisen kovuuden ja kestävyyden.

PÖYTÄTASOT LEVEYKSISSÄ 60-300 CM JA KORKEUKSISSA 12-20 MM.

 


 

Dekton  

Danae 
Kullanruskea/ off
white marmoria 
muistuttava
Sirocco
Harmaa betoni
hienorakeinen
Sirius
Musta liuskekiveä
muistuttava
Bänkskiva Strato grå betong     
Strato
Keranium
Ruosteinen teräs
 

Silestone®

Silestone Helix Silestone Negro Tabas   Blanco Zeus Extreme
Helix
Valkoharmaa marmoria
muistuttava
Negro Tabas
Musta
Blanco Zeus Extreme
Valkoinen

LUONNONKIVI

 
Indian Impala
Harmaamusta
Carrera
Valkoharmaa 
marmori
Assoluto
Musta

ETULEVY, ENSIMMÄINEN KOHTAAMASI ASIA.

Asia, jonka kohtaat ensimmäisenä ja joka vaikuttaa vahvasti koko kylpyhuoneen yleisilmeeseen. Valitse useista eri syvyyksistä ja leveyksistä. Värivaihtoehdot vaalea tammi, musta tammi, valkoinen, harmaa ja NCS-väri.

Miksi et tekisi kalusteestasi entistä persoonallisempaa? Voit valita haluamasi NCS-värin sekä ala- että yläosiin (lisähintaan).

 

Ljus Ek Svart EK Vit
VAALEA TAMMI  MUSTA TAMMI VALKOINEN
Mörk EK Grå Valfri NCS
 TUMMA TAMMI 
(DK)

HARMAA


VALINNAINEN NCS-VÄRI
(lisähintaan)

Miltä sinun kylpyhuoneesi näyttää?

SiDillä voit rakentaa kylpyhuonekalusteesi juuri sellaiseksi kuin haluat. Mitoilla ei oikeastaan ole merkitystä. Ja pöytätasot mitoitetaan toiveidesi mukaan. Tässä näet muutamia esimerkkejä siitä, miltä SiD voi näyttää.

SID Exempel Forma 1 SID Exempel Forma 2
FORMA 100 + 60 cm 
FORMA 80 + 60 + 80 cm 
SID Exempel Stil 1 SID Exempel Stil 2
STIL 80 + 80 cm 
STIL 100 + 100cm
SID Exempel DK SID Exempel DK 2
DK 40 + 80 + 60 cm 
DK 100 + 100 cm 
 SID Exempel DK 3
 DK 40 + 60 + 60 + 60 + 40 cm