Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa yhteystietojen käsittelystä katso meidän tietosuojakäytäntömme.

Täysi vapaus.

Erottuva. Tuntuen kuitenkin tutulta. Joustava. Säilyttäen kuitenkin identiteettinsä. Uusi  kylpyhuonesarjamme SiD kääntää ajatukset päälaelleen. Saa ideat liikkeelle. Mikään ei ole valmiiksi määriteltyä. Kaikki on uniikkia. Tai kuten yleensä. Sinä päätät.

 

Hieman enemmän kaikkea. Näin voi tiivistää SiD sarjan, Svedbergs individual Design. Kalusteita ja yksityiskohtia sinulle, joka asetat suuria vaatimuksia muotoilulle ja toiminnoille, ja haluat myös rajattomasti mahdollisuuksia. Osat, jotka itse yhdistelet uniikisti ja persoonallisesti. Pöytätasot, jotka räätälöidään kuten haluat. Mutta valmistetaan huolella ja käsityön tunteella. Arkkitehdeille, sisustajille ja ihmisille, jotka ymmärtävät kylpyhuoneen merkityksen kodille.

Jos haluat tietää enemmän SiDistä, voit ottaa yhteyttä suoraan Svedbergsiin tai SiD jälleenmyyjään.

» Näytä kuvasto

» OSTO-OPAS

» Klikkaa tästä lähimpään SiD jälleenmyyjään

 

PÖYTÄTASOT LUONNONKIVEÄ, SILESTONEA TAI DEKTONIA.

Syvyydestä riippumatta voit valita pöytätason vaihtoehdoista Carrara ja Assoluto. Kaikki 20 mm luonnonkiveä. Tai ehkä sinua miellyttää enemmän Keon, Aura, Sirius tai Trilium. Kaikki Dekton® ultrakompakti 12 tai 20 mm. Materiaali, joka kestää hankausta ja hylkii tahroja. Negro Tebas ja Helix ovat Silestonea®, joka koostuu 94%:sesti luonnon kvartsista ja jossa yhdistyvät luonnonkiven ja komposiittimateriaalin parhaat puolet. Tämä antaa materiaalille ainutlaatuisen kovuuden ja kestävyyden.

PÖYTÄTASOT LEVEYKSISSÄ 60-300 CM JA KORKEUKSISSA 12-20 MM.

 


 

Dekton®

Keon Aura
Sirius Trilium


Silestone®

Helix Tebas
Blanco Zeus Eternal Marquina

 

LUONNONKIVI

 
Assoluto
Musta
Carrera
Valkoharmaa marmori

ETULEVY, ENSIMMÄINEN KOHTAAMASI ASIA.

Asia, jonka kohtaat ensimmäisenä ja joka vaikuttaa vahvasti koko kylpyhuoneen yleisilmeeseen. Valitse useista eri syvyyksistä ja leveyksistä. Värivaihtoehdot vaalea tammi, musta tammi, valkoinen, harmaa ja NCS-väri.

Miksi et tekisi kalusteestasi entistä persoonallisempaa? Voit valita haluamasi NCS-värin sekä ala- että yläosiin (lisähintaan).

 

Ljus Ek Svart EK Vit
VAALEA TAMMI  MUSTA TAMMI VALKOINEN
Mörk EK Grå Valfri NCS
VALKOTAMMI
(DK)

HARMAA


VALINNAINEN NCS-VÄRI
(lisähintaan)

Miltä sinun kylpyhuoneesi näyttää?

SiDillä voit rakentaa kylpyhuonekalusteesi juuri sellaiseksi kuin haluat. Mitoilla ei oikeastaan ole merkitystä. Ja pöytätasot mitoitetaan toiveidesi mukaan. Tässä näet muutamia esimerkkejä siitä, miltä SiD voi näyttää.