Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa yhteystietojen käsittelystä katso meidän tietosuojakäytäntömme.

Design ja toiminnot

Muotoilu ja tuotekehitys kulkevat Svedbergsillä käsi kädessä. Ulkonäön ja tuomintojen täytyy sopia yhteen ja muodostaa kokonaisuus. Kaikki lähtee ajatuksestamme toimittaa täydellinen kylpyhuone, jonka jokainen osa lattiasta kattoon sointuu yhteen. Kalusteet sopivat suihkuun, joka sopii kylpyhuonesaunaan. Pesuallashana kuuluu hanaperheeseen, josta löytyy vaihtoehto myös suihkuun tai kylpyammeeseen. Värit, muotoilu ja toiminnot - täällä kaikki sointuvat yhteen.

Palkittu design-yhteistyö

Tuotekehitysosastollamme on omat suunnittelijat, muun muassa valaistuksen taitajat. Sen sijaan useiden tuotteiden design saa muotonsa yhteistyössä eri muotoilijoiden tai designtiimien kanssa. Esimerkiksi Oval-amme, on suunniteltu Pelican Copenhagenin kanssa.

Ehdokkuus Stora Designpriset 2007 -palkinnonsaajaksi

Svedbergs oli ehdolla yhdessä muotoilutoimisto Propellerin kanssa till Stora Designpriset 2007 - palkinnonsaajaksi suihkusarja Cubella. "On aina hienoa saada tunnustusta tekemästämme työstä", sanoo Dan Pettersson, Svedbergsin tuotekehitysosaston päällikkö. 

Suihkusarja Cube on kehitetty yhteistyössä muotoilutoimisto Propellerin kanssa ja se lanseerattiin vuonna 2006. Sarja on niittänyt menestystä markkinoilla ja siitä on kehittynyt myyntihitti Svedbergsin tuotesortimentissa. Cube-sarjan ehdolla olo Stora Designpriset 2007 -palkinnonsaajaksi on todiste hyvin tehdystä työstä. "Olemme saaneet todisteen siitä, että Cube on tuonut jotain markkinoille ja että sillä on suuri design- ja innovaatioarvo", sanoo Dan. Design on vain pieni osa kokonaisuutta, tärkeintä on toiminnot ja älykkäät ratkaisut, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea. Stora Designpriset ottaa huomioon myös nämä seikat. "Tottakai on upeaa olla ehdolla sellaisen palkinnon saajaksi, joka on aikaisemmin myönnetty muun muassa Volvo XC90:lle ja SonyEricsson T610:lle", jatkaa Dan. 

Stora Designpriset -palkinnon jakaa Teknikföretagen yhteistyössä SVID:in ja Svensk Formin kanssa Tukholmassa järjestettävässä tilaisuudessa. Viidestä ehdolla olevasta kohteesta valitaan voittaja, joka saa palkinnoksi 250.000 kruunua. Tästä summasta puolet lahjoitetaan design-alan tutkimusprojekteihin. Svedbergsille mukanaolo merkitsi suurta kunnianosoitusta yritystämme ja designsatsauksiamme kohtaan. Lisäksi jälleenmyyjämme saivat myyntiargumentin, jota he voivat hyödyntää Cube-sarjan ja Svedbergsin täydellisen kylpyhuoneen myynnissä.

ELLE Interiör valitsee Biancan vuoden 2007 kylpyhuonetuotteeksi

ELLE Interiör -lehti esitteli vuoden ruotsalaista designia huonekalumessuilla Tukholmassa, ja Svedbergs oli yksi palkinnonsaajista. Bianca-sarjamme oli tuomariston suosikki sarjassa Vuoden Kylpyhuonetuote. Heidän perustelunsa on seuraava: "Bianca-allastaossa on jännittäviä ja älykkäitä ratkaisuja. Ylistys viisaalle ruotsalaiselle standardiajattelulle!"

Haluamme samassa yhteydessä kiittää muotoilijoita Mia Gammelgaard ja Ehlén Johansson sekä tuotekehitystiimiä, joka teki ideoista totta. Upeaa työskentelyä!

Tiedot: Elle Interiörs Designpris 2007. Palkinto on ruotsalaisen tuomariston valinta EDIDA/ELLE Deco International Design Awards -kilpailussa. Tämä kansainvälinen designkilpailu järjestettiin nyt seitsemännen kerran, ja siinä ELLE Interiör ja sen 23 tytärlehteä äänestävät vuosittain voittajista. Vuoden Kylpyhuonetuote on yksi kahdestatoista sarjasta. Svedbergs pääsi omassa sarjassaan kansainväliseen äänestykseen.

Toimintoja, jotka helpottavat arkea. Vaikka rentoudumme mielellämme silloin tällöin ihanassa luksuskylvyssä, on arjen toimivuus kylpyhuoneessa tärkein asia.

Auttavatko säilytysratkaisut sinua löytämään oikean tavaran helposti? Voivatko samat säilytysratkaisut autta pitämään tyylikästä järjestystä? Toimiiko valaistus niin meikkausvalona kuin rauhoittavan kylvyn tunnelmavalona? Onko pistorasia sopivalla etäisyydellä peilissä? Juuri tällaisiin yksityiskohtiin kiinnitämme huomiota alusta alkaen. Asiat, jotka eivät näy, mutta jotka huomataan. Kyseessä on älykäs kylpyhuone.