Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa yhteystietojen käsittelystä katso meidän tietosuojakäytäntömme.

Historia

Useimmat kodista ja sisustuksesta kiinnostuneet yhdistävät Svedbergsin design kylpyhuoneisiin. Näin ei ole aina ollut. Tai oikeastaan, niin ei ollut alunperin tarkoituskaan, kun Holger Svedberg perusti yrityksen 1920. Hän halusi valmistaa niin hyvän maitotonkan kuin ikinä mahdollista. Hän toteutti unelmansa omassa peltisepänverstaassaan. Maitotonkkia eivät käyttäneet pelkästään maanviljelijät Dalstorpissa, vaan niistä tuli tunnettuja koko Västergötlannissa.

Ajan myötä hänen poikansa varttuivat aikuisiksi. Elettiin aikaa sodan jälkeen ja usko tulevaisuuteen oli vahva. Veljekset näkivät peltisepänverstaassa uusia mahdollisuuksia. Maitotonkkien sijasta he alkoivat valmistaa uudentyyppisiä kylpyhuonekaappeja. Uutuus, joka mullisti kylpyhuoneet koko maassa. Veljekset miettivät jatkossakin uudella tavalla. Pian perustettiin suuri puusepänverstas ja ensimmäiset kylpyhuonekalusteet esiteltiin. Svedbergs, kuten meidät tunnet, oli syntynyt. Vielä tänäänkin, lähes sata vuotta perustamisensa jälkeen, on peltisepänverstas tärkeässä roolissa tuotannossamme. Käsityöläisyyden tunne on yhä elossa. Taidot, jotka ovat periytyneet sukupolvelta toiselle ja sovitettu moderneihin valmistusmenetelmiin. Valmistamme edelleen paljon käsityönä, kaiken tarkasti ja ammattiylpeydellä. Sillä niin on tehty aina Dalstorpissa. Huolimatta siitä, ovatko kyseessä maitotonkat vai kylpyhuonekalusteet.