Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa yhteystietojen käsittelystä katso meidän tietosuojakäytäntömme.

Kunnianosoituksemme skandinaaviselle muotoilulle

Meille muotoilu on kovaa työtä, mielenkiintoisia keskusteluja, luonnoksia, prototyyppejä, eri materiaalien testaamista, käytännöllisiä yksityiskohtia ja fiksuja toimintoja. Voi olla kyse siitä, miten monta pintakäsittelykerrosta tarvitaan kestämään kosteutta ja erilaisia lämpötiloja. Tai siitä, että tavoitteena on valita paras mahdollinen LED-valaistus. Mutta se koskee tietysti yhtä lailla muotoilua, tunnetta ja tyyliä.

Pohjoismaisia vaikutteita Dalstorpissa

Suunnittelemme ja kehitämme kalusteemme itse Dalstorpissa. Ne myös mallisuojataan, mikä takaa niiden ainutlaatuisuuden. Suurin inspiraationlähteemme on arkipäivä ja dialogi, jota käymme asiakkaidemme kanssa. Niin löydämme uusia tarpeita nopeasti ja voimme vastata niihin ratkaisuissamme. Usein tuotekehitys tapahtuu läheisessä yhteistyössä valitsemiemme pohjoismaisten muotoilijoiden kanssa, tapaat muutaman heistä täällä:

Vähemmän on enemmän

Morten Voss ja Stinne Knudsen – DK

Itseoppinut muotoilija Morten Voss perusti oman studion Kööpenhaminaan vuonna 1994. Erityisen tunnettu hän on pöydästään FlightDeck, josta on tullut kalusteklassikko. Stinne Knudsen valmistui Tanskan Designkoulusta 2001 ja on siitä lähtien työskennellyt tuotemuotoilun ja sisustuksen parissa. Heidän yhteistyössään Morten vastaa yleensä suurista linjoista, Stinne yksityiskohdista ja väreistä. Yksi heidän yhteistyönsä huikeista tuloksista on kalustesarja DK 

Roger Persson – Front

Tätä ei ehkä voida kutsua uudestisyntymiseksi. Svedbergsin peilikaapit ovat olleet suosittuja jo vuosikymmenten ajan. Roger Persson suunnitteli peilikaapit Jennyn ja Holgerin samaan vanhanajan henkeen. Persson on kouluttautunut teollisuusmuotoilijaksi ja puusepäksi, mutta työskentelee nykyään pääasiassa kalustemuotoilijana. Aiemmin hän on opiskellut Design- ja Taideteollisessa korkeakoulussa.

Holger ja Jenny peilikaapit on muotoillut
– Roger Persson. 

Form Us With Love – forsa

Tukholmassa sijaitseva FUWL-studio perustettiin vuonna 2005. Joukko on siitä lähtien haastanut kaiken tavanomaisen muotoilun saralla. Vuonna 2012 Form Us With Love nimitettiin Fast Companyn toimesta yhdeksi maailman 50 vaikutusvaltaisimmista tulevaisuuden muotoilijoista. 2013 he saivat Vuoden Suunnittelija -palkinnon Elle Decoration Ruotsilta. Vuosi 2015 oli jälleen uusi virstanpylväs - suihkusarjamme Forsa on heidän signeeraamansa

EHLÉN JOHANSSON JA MIA LAGERMAN
- STIL JA SKAPA

Tämä kaksikko on voittanut useita muotoilupalkintoja siitä lähtien, kun he tapasivat ollessaan IKEA:n palveluksessa. Ehlén Johansson on valmistunut Design- ja Taideteollisesta Korkeakoulusta (HDK). Mia Lagerman opiskeli Tukholman Taideteollisessa ja Tanskan Kuninkaallisessa Taideakatemiassa. He ovat säilyttäneet omat erityispiirteensä ja tyylinsä, mutta työskentelevät mielellään yli rajojen. Juuri näin he ovat tehneet suunnitellessaan kalustesarjat Stilin ja Skapan Svedbergsille. Stil on klassinen ja ajaton kalustesarja, josta on helppo yhdistellä kauniita kokonaisuuksia jokaiseen kylpyhuoneeseen. Skapa puolestaan on uutuus, joka antaa pienille kylpyhuoneille mahdollisuuden.

 

Ehlén Johansson ja  Mia Lagerman. Muotoiljakaksikon
yhteistyö on tuonut heille useita muotoilupalkintoja.