Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

DK - Askel lähempänä Pohjolan luontoa

DK on saanut täysin uuden ulkoasun, mutta se on edelleen Morten Vossin ja Stinne Knudsenin käsialaa. He ovat hakeneet vaikutteita skandinaavisesta muotoiluperinteestä, jossa fokus on niin käytännöllisyydessä kuin esteettisyydessäkin. Samalla he ovat käyttäneet työssään yhtä alkuperäisistä ideoistaan. Tulos on kalustesarja, jonka ilme on pelkistetty ja ilmava. Yksi asia on varmaa, DK ei ole koskaan ollut kiinnostavampi.

Löydä kaikki ovien takaa

DK on selvästi enemmän kuin vain pintaa, laatikoiden ja ovien taakse kätkeytyy paljon. Kaikki henkii laatua. Huomaat sen käsityöstä ja yksityiskohdista.

Uudistunut DK

Kalustesarja on jo klassikko, joka ainutlaatuisella, skandinaavisella ilmaisullaan on nopeasti noussut monien suosikiksi. Viime vuosina olemme kehittäneet siitä entistäkin upeamman.

Viisi erilaista pesuallasta

Kylpyhuoneen pesualtaalla on suuri vaikutus kokonaisuuteen. Kalustesarja DK sisältää viisi eri vaihtoehtoa, posliininen pesuallas Falster tai tason päälle asennettavat pesualtaat Fyn, Ocean ja vuoden uutuusallas Fross, josta löytyy vaihtoehdot pyöreänä ja suorakaiteena, niin mustana kuin valkoisenakin. Minkä näistä sinä valitset?

Yksi maailman parhaita laatikkojärjestelmiä

DK-sarjaan sisältyy harkittu laatikkokonseptimme Box Two, jossa on puusisäosa ja kaksi irrallista puista sisälaatikkoa. Lisämaksusta saatavana on Box Two+, jonka irrallisissa sisälaatikoissa on puukansi ja laatikoissa puureunat.

DK Nordin vaaleampi ilme

Puun ja valkoisen värin yhdistelmä tekee ulkoasusta vaalean ilmavan. Juuri kuten luonnossakin, väriyhdistelmä huokuu rauhaa ja tyylikkyyttä.

Jalusta luo tilantuntua

DK-sarjan tuotteista erottuu erityisesti tyylikäs mattametallinen jalkakehikko. Se tuo allaskalusteelle luonnetta, ilmavuutta ja väljyyttä. Kehikko muistuttaa yksiyiskohtien merkityksestä kokonaisuuteen.

Peili + valaistus

Sivukaapissa voi ovi suljettuna ladata esimerkiksi sähköhammasharjan tai partakoneen. Voit valita kaapin LED-valaistun peilin oikealle tai vasemmalle puolelle. Jos säilytystilaa haluaa enemmän, voi valita kaksi sivukaappia – yksi peilin kummallekin puolelle (saatavilla tietyissä kokovaihtoehdoissa).

Svedbergs Individual Design

DK on kalustesarja, joka huokuu ruotsalaista laatua ja tanskalaista muotoilua. Puhtaat linjat ja huolella työstetyt yksityiskohdat viestivät harmoniaa. Yhdistämällä DK:n SiD:iin lisääntyvät mahdollisuudet entisestään. Voit räätälöidä mittoja kylpyhuoneeseesi sopiviksi. Lopputuloksena on yksilöllinen kokonaisuus. Sinä päätät.