Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Stil - Klassisen ajaton

Stil on klassisen ajaton kalustesarja, joka luo harmoniaa ja viihtyisyyttä kylpyhuoneeseen. Oli kylpyhuone sitten iso tai pieni, sillä ei ole väliä, sillä Stil -kalustesarjasta voit valita osat, jotka vastaavat sinun tarvettasi.

Loppuun asti mietitty laatikkokonsepti

Kun kehitimme uuden laatikkokonseptimme, lähdimme siitä, että sen tulisi olla rakenteeltaan tukeva ja erittäin käytännöllinen. Ja että tarvittaessa siihen voisi hankkia lisävarusteita, jotka tekevät käyttökokemuksesta entistäkin paremman. Stil -kalustesarjaan sisältyy Box One ilman lisähintaa.

Klassisen ajatonta

Puhtaan selkeitä linjoja, klassisen ajaton muotoilu. Kuten muissakin kalustesarjoissamme, myös Stilissä valikoima on laaja ja vaihtoehtoja on runsaasti.

Hana täydentää tyylin

Valitse kylpyhuoneeseesi hana, jolla luot haluamasi tunnelman kylpyhuoneeseen. Valikoimastamme löydät runsaasti hanoja, jotka on muotoiltu juuri meidän kalustesarjoihimme yhteensopiviksi. Välj en blandare som förstärker den känslan du vill förmedla i badrummet. Här hittar du blandare som är formgivna för just våra möbelserier.

EasyClean helpottaa viemärin puhdistusta

Unohda hankalat, lähes akrobaattiset asennot, joihin sinun täytyy taipua puhdistaessasi vesilukkoa pesualtaan alla. Easy Clean on helpompi tapa ja vakiona Stil-sarjassa.

Kätevät seinäkaapit

Yleensä kaikki tarvitsevat lisää säilytystilaa. Ratkaisu tähän on kätevä seinäkaappi. Tämä hieman pienempi kaappikoko tuntuu kevyeltä ja ilmavalta myös pienessä kylpyhuoneessa.

Svedbergs Individual Design

Stil-sarjasta on helppo pitää. Ehkä muotoilun tai mahdollisuuksien vuoksi. Ehkä kumpaisenkin. Yhdistämällä Stilin SiD-konseptiin, vahvistat tätä vaikutelmaa entisestään. Kaikki sovitetaan yksilöllisten toiveittesi mukaisesti. Sinun kylpyhuoneesi ei muistuta kenenkään toisen kylpyhuonetta. Sinä päätät.