Mineraali- komposiitti

Mineraalikomposiitti on tiivis luonnonmateriaali, keinotekoista marmoria, joka on muovailtavaa ja kulutusta kestävää. Oiva valinta, jos rakastaa hitaita kylpyjä, sillä materiaalilla on erinomainen lämmönvaraamiskyky. Mineraalikomposiitti tekee kylpyammeista myös erittäin vakaita.

Mineraali- komposiitti
Reyk

Reyk

Reyk on valmistettu luonnonmateriaalista, mineraalikomposiitista, joka koostuu kristallisoiduista vuorimineraaleista. Tästä ajatukset siirtyvät luontevasti luonnon kuumiin lähteisiin. Lämmönvaraamiskykynsä ansiosta sinä saat miellyttävämmän kylvyn, joka samalla vaalii luontoamme. Valitse lisäksi seinäasenteinen hana.

Reyk
Scarlett

Scarlett

Käytännöllinen ja miellyttävä kylpyamme klassisella muotoilulla. Korkea pääty miellyttää paitsi esteettistä silmää, mutta antaa myös tukea selälle. Valitse lisäksi seinäasenteinen hana.

Scarlett
Oval detalj

Oval

Mineraalikomposiitista valmistettu syvä amme, joka tekee kylpyelämyksestä erityisen. Ergonominen muotoilu pyöreän pehmeine muotoineen. Saatavilla kaksi kokoa, 158 ja 170. Valikoimassa myös seinäkiinnitteinen ammehana. Design: Pelikan Copenhagen.

Oval

Valitse sinulle sopiva kylpyamme

Etsitkö kylpyhuoneeseesi kylpyammetta? Käy jälleenmyyjämme luona tutustumassa, miltä kauniit ja käytännölliset kylpyammeemme näyttävät paikan päällä.

Svedbergs -kylpyhuone - Kylpyammeet
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.