Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Svedbergs individual Design - täyttä vapautta

Erottuva. Tuntuen kuitenkin tutulta. Joustava. Säilyttäen kuitenkin identiteettinsä. Uusi kylpyhuonesarjamme SiD kääntää ajatukset päälaelleen. Saa ideat liikkeelle. Mikään ei ole valmiiksi määriteltyä. Kaikki on uniikkia. Tai ihan tavallista. Sinä päätät.

Mikä on SiD?

Hieman enemmän kaikkea. Näin voi tiivistää SiD sarjan, Svedbergs individual Design. Kalusteita ja yksityiskohtia sinulle, joka asetat suuria vaatimuksia muotoilulle ja toiminnoille, ja haluat myös rajattomasti mahdollisuuksia.

Luo persoonallinen ilme

Osat, jotka itse yhdistelet uniikisti ja persoonallisesti. Pöytätasot, jotka räätälöidään kuten haluat. Mutta valmistetaan huolella ja käsityön tunteella. Arkkitehdeille, sisustajille ja ihmisille, jotka ymmärtävät kylpyhuoneen merkityksen kodille.

Piipahda jälleenmyyjillämme

Jos sinua kiinnostaisi kuulla lisää SiD -konseptista, voit ottaa yhteyden suoraan meille Svedbergsille tai käydä SiD -jälleenmyyjämme luona.

Bänkskivor av natursten, Silestone eller Dekton

Voit valita pöytätasovaihtoehdoista Carraran ja Assoluton. Molemmat 20 mm luonnonkiveä. Tai ehkä sinua miellyttää enemmän Keon, Aura, Sirius tai Trilium. Kaikki Dekton® ultrakompakti -tasot 12 tai 20 mm paksuina. Tämä on materiaali, joka kestää korkeitakin lämpötiloja ja hylkii likaa. Helix,Tebas, Blanco Zeus ja Eternal Marquina ovat Silestonea®, joka koostuu 94%:sesti luonnon kvartsista ja jossa yhdistyvät luonnonkiven ja komposiittimateriaalin parhaat puolet. Tämä antaa materiaalille ainutlaatuisen kovuuden ja kestävyyden.

Dekton®

Helix

Kauniin luonnollinen marmorikuviointi, jonka valkoiseen pohjaväriin sekoittuu harmaan ja mustan sävyjä.

Tebas

Tebas on klassinen musta levy, jokaa sopii kaikkiin väreihin puunsävyistä valkoiseen.

Blanco Zeus

Blanco Zeus - kokovalkoinen klassikko, jonka kiiltävä pinta näyttää aina freesiltä.

Eternal Marquina

Yönmusta kiiltävä marmorikuviointi, dramaattinen ja kaunis yhtä aikaa.

Näet sen ensimmäisenä

Etulevyt ovat asia, jonka näet ensimmäisenä ja joka vaikuttaa vahvasti koko kylpyhuoneen yleisilmeeseen. Valitse useista eri syvyyksistä ja leveyksistä. Värivaihtoehtoina ovat valkoinen, kivenharmaa, valkotammi sekä musta tammi. Tai miksipä et ottaisi askelta vieläkin pidemmälle ja valitsisi allas- tai peilikaappiisi jotain lisävalintana olevaa väriä Svedbergsin värivalikoimasta tai haluamaasi kaunista NCS -väriä?

Valkoinen

Kivenharmaa

Valkotammi

Musta tammi

Tuhka

Meri

Savi

Sammal

Sora

Kalkki

Miltä sinun kylpyhuoneesi näyttää?

SiDillä voit rakentaa kylpyhuonekalusteesi juuri sellaiseksi kuin haluat. Mitoilla ei oikeastaan ole merkitystä. Ja pöytätasot mitoitetaan toiveidesi mukaan. Tässä näet muutamia esimerkkejä siitä, miltä SiD voi näyttää.