Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Hamra

Peilikaappi, joka on yhtä aikaa moderni ja perinteinen. Niinpä peilikaappi sopii moniin eri tyyleihin. Hamra sopii erityisen hyvin Svedbergsin Stil -kalusteisiin, joiden etusarjoissa on peili tai kehys. Kätevä kaapin sisältä löytyvä magneettilista, johon voi ripustaa kynsisakset ja pinsetit, on kaapin pieni lisäbonus.

Skuru

Uudessa premiumpeilikaapissamme on parempi valaistus, sillä valaistus on säädettävissä tilanteen mukaan. Säädä kirkkaaksi siivotessa ja himmeämmälle yöllä tai kun haluat pehmeämmän valon kylpyhuoneeseen. Käyttämällä punaisempaa valon sävyä kylpyhuoneessa, voi käydä vessassa yölläkin ilman, että aivot valpastuvat ja heräävät kokonaan.

Värivalikoima 2020

Vuoden väripaletti on tässä. Meitä viehättävät luonnon muodot, materiaalit ja värit. Väripaletin sävyt ovat luonnonläheisiä ja pehmeissä sävyissä. Mikään niistä ei pomppaa silmille, vaan kaikki sävyt ovat hillittyjä ja miellyttäviä. Täydellisiä aikaisiin aamuihin tai myöhäisiin iltoihin. Saammeko esitellä: Tuhka, Meri, Kalkki, Sora, Savi ja Sammal.

Peilikaapit, joissa on jujua

Ulko- ja sisäpuolella molemmilla on merkitystä. Uusista peilikaapeistamme löytyy molemmat. Niin ulkonäköä kuin toiminnallisuuttakin. Ne sopivat hyvin erilaisiin tyyleihin ja tekevät kylpyhuoneista asteen verran persoonallisempia. Valittavanasi on erilaisia leveyksiä ja tyylejä. Vaihtoehtoja riittää. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota valaistukseen, jota voi säätää sen mukaan mistä pidät ja mitä olet tekemässä. Juuri kuten sen tulisikin olla sinun kylpyhuoneessasi.

Lule lucitesta

Barb, Ume ja Eno kaikki nyt uudesta Lucitesta, joka on kestävä ja 100% kierätettävä. Myös uutuus ammeemme Lule on valmistettu tästä materiaalista. Toimiva ja kaunis amme samassa paketissa. Sen pyöreä ja ergonominen muoto takaavat, että ammeessa on ihana viettää aikaa.

Tofta

Emali herättää monessa nostalgisia muistoja. Se, että emalista pidetään niin paljon, ei johdu vain sen pitkästä historiasta, se on myös käytännöllinen ja kestävä materiaali. Tofta on perinteinen emalista valmistettu kylpyamme, jossa on reilu reunus. Erinomainen kulutuksen kesto. Seisoo vakaasti jaloillaan.

Oma paikka tason päällä

Fross on tason päälle asennettava pesuallas, jonka muotoilu korostaa designin tuntua kylpyhuoneessa. Voit valita sen pyöreänä tai neliskulmaisena, mustana tai valkoisena. Allas on valmistettu kestävästä Solid Surface- komposiitista, joka antaa kauniin silkkisen matan pinnan tuotteelle. Fross -pesualtaan voi yhdistää DK, Stil ja Forma -kalustesarjoihin.

Fross

Käytännölliset ja kauniit wc -istuimet

Olemme valmistaneet wc -istuimia useita vuosikymmeniä. Joka vuosi kehitämme tuotteitamme. Tämän vuoden uutuuksista löydät Altan ja Lossenin, jotka molemmat on helppo pitää puhtaina, niissä on vaimennettu istuin. Kummatkin mallit ovat huuhtelukauluksettomia malleja.