DK -allaskaappi kahdella laatikolla ja malja-altaalla

DK sopii skandinaavisen designin ystäville. Sarja huokuu ylellistä laatua graafisella ulkoasullaan, jossa kaapin runko luo siron kehyksen laatikoille. Kalustesarja DK:ssa laatikoissa on puiset sisukset ja sileät etulevyt, jotka avataan joko erillisellä vetimellä tai push-open -toiminnolla. Saatavilla väreissä välkoinen, kivenharmaa, valkotammi sekä valkoisen ja valkotammen yhdistelmä. Lisävalintana myös Svedbergs -värikokoelman värit. EasyClean vesilukko aina vakiona. Pesuallasvaihtoehtona perinteisempi kalusteen päälle asennettava pesuallas tai tason päälle asennettava malja-allas. Kalustesarjan on suunnitellut Morten Voss ja Stille Knudsen. Hinta sisältää allaskaapin, pöytätason ja malja-altaan.

Design: Morten Voss ja Stinne Knudsen

Design: Morten Voss ja Stinne Knudsen

Voss on itseoppinut muotoilija ja Knudsen opiskeli Kööpenhaminan designkoulussa. Yhdessä he ovat isojen linjojen yksityiskohtien sekä värien takana.

EasyClean -vesilukko

EasyClean -vesilukko

Unohda hankalat, lähes akrobaattiset asennot pesualtaan alla, kun on vesilukon puhdistuksen aika. Näppärällä Easy Clean -vesilukollamme, joka toimitetaan poistoputkella ja kromisella pohjaventtiilillä, puhdistus on helppoa.

EasyMount

EasyMount

Easy Mount -seinäkiinnitys tarvitsee vain muutaman työvaiheen ja vesieristeeseen porattavia reikiäkin vain kaksi.

DuraDry

DuraDry

Jotta kalusteemme ovat pitkäikäisiä, ne käsitellään monessa työvaiheessa. Oma uniikki lakkausmetodimme 3+2 takaa kosteudenkeston ja pitkän elinkaaren.

Laatikon puusisus

Laatikon puusisus

Valitessasi DK -kalustesarjamme, kuuluu Box Two vakiona toimitukseen. Tämä tarkoittaa kaunista puista sisusta kahdella puurasialla, jotka voi laittaa laatikon sisään miten vain. Box Two+ lisävarusteena.

Laatikot hidastimilla

Laatikot hidastimilla

DK -allaskaappi on varustettu kokonaan ulosvedettävillä, hidastetuilla liukukiskoilla. Laatikon saa vedettyä ulos koko laatikon syvyydeltä.

Kuusi trendikästä väriä

Kuusi trendikästä väriä

Jos olet valmis kokeilemaan kylpyhuonekalusteissa jotain erilaista, lisävarusteena saatavilla Svedbergsin värikokoelman värit Meri, Tuhka, Kalkki, Savi, Sora tai Sammal.

Tuotetiedot

Saatat olla kiinnostunut

DK -allaskaappi neljällä laatikolla ja malja-altaalla

Skandinaavista designia, jossa runko sirona kehyksenä kalusteelle. Pöytätasolla ja malja-altaalla. L:120 cm

3 113 €

Siirry tuotteeseen
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.