Ripustin-1 X01

Designtarvikesarjamme on suunnitellut Lina Odhe. Teollisena muotoilijana hänellä on aina vahva tarkoitus kaikessa tekemässään. Tuloksena on vahvaa ja ylellistä muotoilua. Sopien samalla Svedbergsin ajatukseen toiminnallisuudesta ja ulkonäöstä. Punainen lanka kulkee läpi koko sarjan samalla, kun Lina antaa jokaiselle pienelle tarvikkeelle oman identiteetin. Kenties pienenpieniä yksityiskohtia. Mutta tärkeitä täydelliselle kylpyhuoneelle. Ripustin-1 X01. Ruuvikiinnitys. Väreinä kromi ja harjattu pinta. Lue lisää

Tuotetiedot

  • Ripustin-1 X01

   Designtarvikesarjamme on suunnitellut Lina Odhe. Teollisena muotoilijana hänellä on aina vahva tarkoitus kaikessa tekemässään. Tuloksena on vahvaa ja ylellistä muotoilua. Sopien samalla Svedbergsin ajatukseen toiminnallisuudesta ja ulkonäöstä. Punainen lanka kulkee läpi koko sarjan samalla, kun Lina antaa jokaiselle pienelle tarvikkeelle oman identiteetin. Kenties pienenpieniä yksityiskohtia. Mutta tärkeitä täydelliselle kylpyhuoneelle. Ripustin-1 X01. Zamak-metallia. Ruuvikiinnitys. Väreinä kromi ja harjattu pinta. L:2,5 K:4,3 S:1,5 cm.

  • Tuotenro Kuvaus LVI EAN
   Tuotenro: X01-B Kuvaus: Pyyheripustin ripustin-1 X01 harjattu LVI: 5777622 EAN: 7323100050663
  • Key Value
   Väri Harjattu

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.