Paperipidike S03

Designtarvikesarjamme on suunnitellut Lina Odhe. Teollisena muotoilijana hänellä on aina vahva tarkoitus kaikessa tekemässään. Tuloksena on vahvaa ja ylellistä muotoilua. Sopien samalla Svedbergsin ajatukseen toiminnallisuudesta ja ulkonäöstä. Punainen lanka kulkee läpi koko sarjan samalla, kun Lina antaa jokaiselle pienelle tarvikkeelle oman identiteetin. Kenties pienenpieniä yksityiskohtia. Mutta tärkeitä täydelliselle kylpyhuoneelle. Paperipidike S03. Ruuvikiinnitys. Väreinä kromi, harjattu pinta ja musta.

Tuotetiedot

  • Paperipidike S03

   Designtarvikesarjamme on suunnitellut Lina Odhe. Teollisena muotoilijana hänellä on aina vahva tarkoitus kaikessa tekemässään. Tuloksena on vahvaa ja ylellistä muotoilua. Sopien samalla Svedbergsin ajatukseen toiminnallisuudesta ja ulkonäöstä. Punainen lanka kulkee läpi koko sarjan samalla, kun Lina antaa jokaiselle pienelle tarvikkeelle oman identiteetin. Kenties pienenpieniä yksityiskohtia. Mutta tärkeitä täydelliselle kylpyhuoneelle. Paperipidike S03 Zamak-metallia. Ruuvikiinnitys. Väreinä kromi, harjattu pinta ja musta. L:14,5 K:9,5 S:9,5 cm.

  • Tuotenro Kuvaus LVI EAN
   Tuotenro: S03-K Kuvaus: Wc-paperiteline S03 kromi LVI: 5777607 EAN: 7323100050557
  • Key Value
   Väri Musta / Kromi / Harjattu
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.