#dkbysvedbergs

DK - Designklassikko jo nyt

Puhtaat linjat, se pelkistetty ilme on epäilemättä sitä, missä tanskalainen design on parhaimmillaan. Morten Vossin ja Stinne Knudsenin suunnittelemana. Itseoppinut muotoilija Morten Voss perusti oman studion Kööpenhaminaan vuonna 1994. Erityisen tunnettu hän on pöydästään FlightDeck, josta on tullut kalusteklassikko. Stinne Knudsen valmistui Tanskan Designkoulusta 2001 ja on siitä lähtien työskennellyt tuotemuotoilun ja sisustuksen parissa. Heidän yhteistyössään Morten vastaa yleensä suurista linjoista, Stinne yksityiskohdista ja väreistä. Yksi heidän yhteistyönsä huikeista tuloksista on kalustesarja DK.

Askel lähempänä Pohjolan luontoa

Morten Voss ja Stinne Knudsen ovat muotoilijat kalustesarja DK:n takana. Totuuden nimissä on sanottava, että tanskalainen muotoilun henki on luonut lopputuloksesta kauneuden ja käytännöllisyyden ihanan symbioosin. Puun ja valkoisen yhdistelmä vahvistaa skandinaavista vaaleutta ja ilmavuutta.

Rauhallisen harmoonista

Kalustesarjassa on yksinkertainen ja ilmava ote ilman turhia krumeluureja. Rauha ja harmonia ovat se juttu. Tärkeintä on löytää tasapaino käytännöllisyydessä ja ulkonäössä. Tästä kalustesarjasta on tullut ylellisellä ja skandinaavisella ulkonäöllään jo klassikko. Kaikki henkii laatua, jonka huomaa yksityiskohdista

#dkbysvedbergs

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.