#introbysvedbergs

Intro - Peltiä kauniissa ja toimivassa paketissa

Tämä on lahja kaikille heille, joilla on pieni kylpyhuone, mutta suuret unelmat. Muotoilultaan tyylikkään yksinkertainen sarja, jossa keskitytään käytännöllisyyteen. Intro on metallinen kalustesarja, joka kestää. Samalla trendikäs, tyylikäs ja vie vain vähän tilaa.

Intro - vedenkestävä vaihtoehto

Käytämme Intro -kalusteiden valmistuksessa uniikkia EnduraDry -pitakäsittelymetodiamme. Pohjana on galvanoitu teräspelti, alkujaan autoteollisuudelle kehitetty materiaali. Pinnoitus ympäristöystävällisellä sinkki-rautaseoksella antaa erinomaisen suojan ruostetta vastaan ja samalla pinnasta tulee erittäin kestävä.

Laadukkaimmat materiaalit

Intro on kalustesarjoistamme kestävin, kun mietitään kulutuksenkestoa ja kovuutta. Pohjana on galvanoitu teräspelti, pinnoituksessa on käytetty nanotekniikkaa. Tämä yhdistelmä takaa kauniin ilmeen, joka on erinomaisen tiivis ja kestävä. Ruotsin valtiollinen tutkimuslaitos RISE on antanut Intro- tuotteillemme parhaat mahdolliset arvosanat.

#introbysvedbergs

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.