Sisustaja Halvor Bakke

Karkasimme Marraskuussa pariksi päiväksi Oslon lähellä, korkealla kukkulalla, sijaitsevaan piilopirttiin. Sieltä pääsimme ihailemaan upeita vuononäkymiä. Kylmästä vuodenajasta huolimatta tunnelma oli lämmin - etenkin tyylillä sisustetuissa kylpyhuoneissa, joiden vuoksi olimmekin saapuneet Halvoria tapaamaan.

Inspiraation lähteillä

Halvor suhtautuu erittäin uteliaasti uusiin asioihin, paikkoihin ja kulttuureihin. Tällaiset elämykset tarjoavat hänelle hetken hengähtää ja kerätä inspiraatiota. Halvor kertoo: ”Inspiraatiota voi saada monenlaisista paikoista – metsäretkestä tai rantaloikoilusta. Saatan inspiroitua silmiini osuvista väreistä tai muodoista, minkä jälkeen alan hahmotella, miten voisin soveltaa näkemääni omiin projekteihini.

Epos -allaskaappi
Valikoiman uutuus, musta Auren-kylpyamme, viimeistelee kokonaisuuden.

"Eniten inspiraatiota saan matkoiltani ja erityisesti Etelä-Afrikasta"

- Halvor Bakke, sisustussuunnittelija

Eteläafrikkalaisia vaikutteita kylpyhuoneessa

Kylpyhuoneista tuleekin mieleen Etelä-Afrikka – Halvorille tärkeä paikka, jonne hän palaa säännöllisin väliajoin. Eteläafrikkalaiset elementit ovat hienovaraisia ja sulautuvat harmonisesti taustaan. Ne eivät dominoi kylpyhuonetta, vaan korostavat sen sisustusta. Kivihahmot, heinät ja tanssivat tulet herättävät tilan eloon ja luovat kaunista kontrastia kylpyhuonekalusteille.

Auren
Epos -allaskaappi
Epos 120 tumma saarni.

Tunne iloa

Sisustussuunnittelijan roolissaan Halvor haluaa tuoda kylpyhuoneeseen persoonallista otetta ja tehdä siitä kiinteän osan kotia. Hän sanoo arvostavansa yksityiskohtia ja pyrkivänsä tekemään kotiin tulemisesta mukavaa. Juuri tämän tunteen hän haluaa välittyvän työstään. On tärkeää, että koti on iloinen asia.

"Käytän paljon aikaa ja vaivaa tuon fiiliksen herättämiseen, ja usein ratkaisevin tekijä on yksityiskohdat"

- Halvor Bakke, sisustussuunnittelija

Epos -allaskaappi
Epos 60 salvia.
Epos -allaskaappi

Se on minun unelmien kylpyhuone

Hän nostaa esiin isomman kylpyhuoneen, jossa on lämpimät sävyt, tummaa puuta ja mustia yksityiskohtia. Valikoiman uutuus, musta Auren-kylpyamme, viimeistelee kokonaisuuden. ”Kylpyhuone on kaunis, ja sen kontrastit ovat upeat. Se on minun unelmieni kylpyhuone", Halvor sanoo.

Epos -allaskaappi

Se on minun unelmieni kylpyhuone

Halvor Bakke

Miten kylpyhuoneeseen saa luotua tunteen, että kotona on hyvä olla?
Tässä Halvorin vinkit:

1. Käytä huonetta rauhoittavia tuoksukynttilöitä ja ‑tikkuja.
2. Valitse isoja ja pehmeitä pyyhkeitä ja kylpytakkeja.
3. Lisää kylpyhuoneeseen mielellään jotain orgaanista, kuten puuhahmo tai vihreitä kasveja.

Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.