Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa yhteystietojen käsittelystä katso meidän tietosuojakäytäntömme.

Svedbergs lyhyesti

Svedbergs perustettiin vuonna 1920 ja on vuodesta 1962 lähtien valmistanut kylpyhuonetuotteita. Tänään yritys on Pohjolan markkinajohtaja kylpyhuonekalusteissa ja on noteerattu Tukholman pörssissä. Tuotekehitys ja valmistus tapahtuvat pääosin omassa tehtaassa Dalstorpissa. Käsitteellä Täydellinen kylpyhuoneesi markkinoidaan laajaa valikoimaamme, joka sisältää kylpyhuonekalusteet, ammeet, suihkut, hanat, WC-istuimet, valaisimet, pyyhekuivaimet ja SPA-malliston.

Valmistus

Kerromme ylpeinä omasta tehtaastamme Dalstorpissa. Täällä perinteet ja käsityöläisyys ovat periytyneet sukupolvelta toiselle.

Lue lisää

Visio

Svedbergsin tehtävänä on suunnitella, valmistaa ja markkinoida täydellistä kylpyhuonetta. Se on liikeideamme, jota päivittäin työssämme noudatamme. 

Lue lisää

Design

Muotoilu ja tuotekehitys kulkevat Svedbergsillä käsi kädessä. Ulkonäön ja tuomintojen täytyy sopia yhteen ja muodostaa kokonaisuus. 

Lue lisää

Laatu

Dalstorpin tehdas on sydämemme ja täällä elää sulassa sovussa käsityötaito innovatiivisuuden ja uusimman designin kanssa. 

Lue lisää

Historia

Useimmat kodista ja sisustuksesta kiinnostuneet yhdistävät Svedbergsin design kylpyhuoneisiin. Näin ei ole aina ollut. Tai oikeastaan, niin ei ollut alunperin tarkoituskaan, kun Holger Svedberg perusti yrityksen 1920.

Lue lisää

ympäristö

Koska valmistamme kalusteemme omassa tehtaassamme Dalstorpissa, pys- tymme säätelemään ympäristövaikutustamme. Prosessimme sisältää pakolliset merkinnät kuten REACH, RoHS ja WEEE.

Lue lisää