Teemme arjesta kylpyhuoneessa helpompaa

Modernia muotoilua, käytännöllisyyttä ja fiksuja ratkaisuja unohtamatta. Viimeistelty kylpyhuone, jonka yksityiskohdat on mietitty tarkkaan. Monet ovat yhtä mieltä siitä, että tavaroille on oltava omat paikkansa. Kuulostaa paperilla helpolta, mutta miten käytännössä? Ainakaan vaihtoehdoista ei ole pulaa: meiltä löydät laajan valikoiman tuotteita, jotka sopivat kylpyhuoneeseesi niin väriltään kuin muotoilultaankin.

Kylpyhuone täynnä mahdollisuuksia

Säilytyskalustevalikoimamme osat ja vaihtoehdot yhdistelmille.

Säilytys

Ehkä tyyli on tarkoituksella hieman sekava, muttei koskaan tiedostamatta. Kysymys onkin, mitä teet kaikilla tavaroillasi? Ratkaisu vaatii tilaa säilytykselle sekä hieman vanhaa kunnon järjestyksenpitoa Jos aloitetaan siitä järjestelystä. Tyhjennä kaikki tavarat kylpyhuoneen laatikoista ja kaapeista esille. Poista sellaiset, joita et tiennyt siellä olleenkaan sekä sellaiset, joista et enää muista miksi sinulla sellainen on. Seuraavaksi lajittele tavarat omiin ryhmiinsä, kuten käsipyyhkeet, meikit, hammasharjat ja nenätrimmerit, kylpylelut, kasvovoiteet, wc-paperit, shampanjacooleri jne. Tämän jälkeen etsi tavaroille paikka kaapeista ja laatikoista ryhmä kerrallaan.

Havainnollista, kaunista ja siistiä. Tässä vaiheessa voi toki käydä niin, ettei tila riitä kaikelle tavaralle. Silloin on kaksi vaihtoehtoa. Voi hankkia lisää säilytyskalusteita. Jos tilaan ei mahdu enempää, on otettava uusintakierros tavaroiden karsimisessa. Jos sekään ei riitä, on mietittävä tosissaan, pitäisikö muuttaa sellaiseen asuntoon, jossa olisi isompi kylpyhuone. Tai useampi kylpyhuone. Toinen vaihtoehto on, että tyydyt sellaisenaan siihen kylpyhuoneeseen, mikä sinulla on, kotoisan sekaisena, nojaat hieman taaksepäin ja sytytät tuoksukynttilän. Teit niin tai näin, toivotamme onnea matkaan!

Valinnanvara helpottaa elämää

Yksityiskohtia, jotka tekevät arjesta hieman helpompaa, mukavampaa ja hetkittäin myös ylellisempää. Viimeistele kokonaisuus lisävarusteilla, joista et varmasti halua luopua myöhemmin.

Avoin säilytystila

Korkeisiin kaappeihin voi helposti asentaa avohyllyn, joka tuo lisää säilytystilaa.

Lattiavalaistus

Kaapin alapuolella oleva valaistus on käytännöllinen ja luo miellyttävän ja pehmeän vaikutelman.

Säilytys

Valikoimassamme on useita erisyvyisiä, ‑korkuisia ja ‑levyisiä seinäkaappeja, joissa on reilusti tilaa kylpyhuoneen tavaroille ja joiden suunnittelussa on huomioitu kaikkein pienimmätkin yksityiskohdat. Voit valita kaappeihin vetimen tai push open ‑mekanismin. Pyykkikori tai kolmen pistokkeen pistorasia voi olla seinäkaappiin hyvä lisä.

Badrumsförvaring

"Modernista ajattomaan ilmeeseen, aitoa puuviilua ja puun tuntua."

- Johan Körner, Svedbergs

Värit

Kuusi perusväriä ja kolme värikokoelman väriä takaavat, että löydät itsellesi mieleisen vaihtoehdon. Värikokoelman värit saatavissa vain sileisiin etusarjoihin.

Valkoinen

Sand

Tammi

Vaalea saarni

Tumma saarni

Musta saarni

Vitriiniovi

Kirkas lasi

Savulasi

Aaltolasi

Pyykkihuolto kylpyhuoneessa

Pyykkihuoltoa suunniteltaessa keskitytään usein kodinkoneisiin. Millä pesukoneella on paras pesutulos ja missä kuivausrummussa vaatteet kuivuvat parhaiten? Entäpä kaikki muu? Kaikki se, mikä tekee pyykkihuollosta toimivaa ja vaivatonta. Fiksut ratkaisut eivät maksa maltaita. Sinulla ei välttämättä ole kodinhoitopistettä, mutta haluaisit sellaisen kylpyhuoneeseesi yhteyteen. Kannattaa miettiä, kuinka voit hyödyntää tilan parhaalla mahdollisella tavalla.

Kodinhoitohuone
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.