Teemme arjesta kylpyhuoneessa helpompaa

Säilytysratkaisut ovat nyt pinnalla – tavaroille on oltava omat paikkansa. Kuulostaa paperilla helpolta, mutta entäs käytännössä? Ainakaan vaihtoehdoista ei ole pulaa: meiltä löydät laajan valikoiman tuotteita, jotka sopivat tyylikkään ulkoasunsa puolesta myös muualle kuin kylpyhuoneeseen.

Säilytyskalusteet
Teemme arjesta kylpyhuoneessa helpompaa

Ehkä tyyli on tarkoituksella hieman sekava, muttei koskaan tiedostamatta. Kysymys onkin, mitä teet kaikilla tavaroillasi? Ratkaisu vaatii tilaa säilytykselle sekä hieman vanhaa kunnon järjestyksenpitoa Jos aloitetaan siitä järjestelystä. Tyhjennä kaikki tavarat kylpyhuoneen laatikoista ja kaapeista esille. Poista sellaiset, joita et tiennyt siellä olleenkaan sekä sellaiset, joista et enää muista miksi sinulla sellainen on. Seuraavaksi lajittele tavarat omiin ryhmiinsä, kuten käsipyyhkeet, meikit, hammasharjat ja nenätrimmerit, kylpylelut, kasvovoiteet, wc-paperit, shampanjacooleri jne. Tämän jälkeen etsi tavaroille paikka kaapeista ja laatikoista ryhmä kerrallaan.

Havainnollista, kaunista ja siistiä. Tässä vaiheessa voi toki käydä niin, ettei tila riitä kaikelle tavaralle. Silloin on kaksi vaihtoehtoa. Voi hankkia lisää säilytyskalusteita. Jos tilaan ei mahdu enempää, on otettava uusintakierros tavaroiden karsimisessa. Jos sekään ei riitä, on mietittävä tosissaan, pitäisikö muuttaa sellaiseen asuntoon, jossa olisi isompi kylpyhuone. Tai useampi kylpyhuone. Toinen vaihtoehto on, että tyydyt sellaisenaan siihen kylpyhuoneeseen, mikä sinulla on, kotoisan sekaisena, nojaat hieman taaksepäin ja sytytät tuoksukynttilän. Teit niin tai näin, toivotamme onnea matkaan!

Kylpyhuone täynnä mahdollisuuksia

Säilytyskalustevalikoimamme osat ja vaihtoehdot yhdistelmille.

Säilytys

Valinnanvara helpottaa elämää

Yksityiskohtia, jotka tekevät arjesta hieman helpompaa, mukavampaa ja hetkittäin myös ylellisempää. Viimeistele kokonaisuus lisävarusteilla, joista et varmasti halua luopua myöhemmin.

Latausasema

Kun lisäät latausaseman kalusteeseen, mietit, kuinka oletkaan pärjännyt ilman. Miten maailma muuttuukaan, kun kaapissa voi ladata esim. puhelimen, partakoneen tai kihartimen.

Latausasema

Vetolaatikko

Ulosvedettävät laatikot ovat kätevä säilytysratkaisu.

Vetolaatikko

Kaappivalaistus

Kaapin sisävalaistus toivottaa tervetulleeksi ja helpottaa arkea, sillä sen avulla löydät etsimäsi huomattavasti helpommin.

Kaappivalaistus

Lattiavalaistus

Kaapin alapuolella oleva valaistus on käytännöllinen ja luo miellyttävän ja pehmeän vaikutelman.

Lattiavalaistus

Lasihyllyt

Lasihyllyt tuovat kaappiin ripauksen luksusta. Lisäksi ne ovat käytännöllisiä, sillä näet niiden avulla kaapin sisällön helpommin.

Lasihyllyt

Avoin säilytystila

Korkeisiin kaappeihin voi helposti asentaa avohyllyn, joka tuo lisää säilytystilaa.

Avoin säilytystila

Pyykkikori

Käytännöllisistä ja helposti siirreltävistä pyykkikoreistamme saat pyykit pesukoneeseen helposti.

Pyykkikori

Vedin

Oikeanlaiset vetimet tuovat tyyliä ja ilmeikkyyttä kylpyhuoneeseen.

Vedin

Pyykkihuolto kylpyhuoneessa

Pyykkihuoltoa suunniteltaessa keskitytään usein kodinkoneisiin. Millä pesukoneella on paras pesutulos ja missä kuivausrummussa vaatteet kuivuvat parhaiten? Entäpä kaikki muu? Kaikki se, mikä tekee pyykkihuollosta toimivaa ja vaivatonta. Fiksut ratkaisut eivät maksa maltaita. Sinulla ei välttämättä ole kodinhoitopistettä, mutta haluaisit sellaisen kylpyhuoneeseesi yhteyteen. Kannattaa miettiä, kuinka voit hyödyntää tilan parhaalla mahdollisella tavalla.

Kodinhoitohuone
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.