Teemme arjesta kylpyhuoneessa helpompaa

Säilytyksen perusta on aina hyvä järjestys eikä säilytystilaa ole koskaan liikaa. Siksi tarjoamme nyt enemmän säilytysratkaisuja kuin koskaan aiemmin. Erilaisia ratkaisuja kaikissa kokoluokissa, niin ovilla tai avohyllyillä.

Säilytys

Ehkä tyyli on tarkoituksella hieman sekava, muttei koskaan tiedostamatta. Kysymys onkin, mitä teet kaikilla tavaroillasi? Ratkaisu vaatii tilaa säilytykselle sekä hieman vanhaa kunnon järjestyksenpitoa Jos aloitetaan siitä järjestelystä. Tyhjennä kaikki tavarat kylpyhuoneen laatikoista ja kaapeista esille. Poista sellaiset, joita et tiennyt siellä olleenkaan sekä sellaiset, joista et enää muista miksi sinulla sellainen on. Seuraavaksi lajittele tavarat omiin ryhmiinsä, kuten käsipyyhkeet, meikit, hammasharjat ja nenätrimmerit, kylpylelut, kasvovoiteet, wc-paperit, shampanjacooleri jne. Tämän jälkeen etsi tavaroille paikka kaapeista ja laatikoista ryhmä kerrallaan.

Havainnollista, kaunista ja siistiä. Tässä vaiheessa voi toki käydä niin, ettei tila riitä kaikelle tavaralle. Silloin on kaksi vaihtoehtoa. Voi hankkia lisää säilytyskalusteita. Jos tilaan ei mahdu enempää, on otettava uusintakierros tavaroiden karsimisessa. Jos sekään ei riitä, on mietittävä tosissaan, pitäisikö muuttaa sellaiseen asuntoon, jossa olisi isompi kylpyhuone. Tai useampi kylpyhuone. Toinen vaihtoehto on, että tyydyt sellaisenaan siihen kylpyhuoneeseen, mikä sinulla on, kotoisan sekaisena, nojaat hieman taaksepäin ja sytytät tuoksukynttilän. Teit niin tai näin, toivotamme onnea matkaan!

Korkeisiin säilytyskalusteisiimme on mahdollista lisätä leveyttä ja tietysti myös säilytystilaa asentamalla kylkeen avohyllyt.

Kaapin sisällä ja alapinnassa oleva valaistus on sekä käytännöllinen, että luo tunnelmaa.

Ulosvedettävistä laatikoista näet kerralla, mitä kaikkea sieltä löytyy.

Uudet kehysovet, jotka sopivat Forma -kalustesarjaan

Käytännöllinen pyykkikaappiin sopiva pyykkikorimme on helppo nostaa pois kaapista ja viedä pesukoneen luokse.

Uudet alumiinikehykselliset lasiovet, jotka sopivat kauniisti yhteen sarjoihin Langfoss ja Epos.

Kylpyhuone täynnä mahdollisuuksia

Säilytyskalustevalikoimamme osat ja vaihtoehdot yhdistelmille.

Pyykkihuolto kylpyhuoneessa

Pyykkihuoltoa suunniteltaessa keskitytään usein kodinkoneisiin. Millä pesukoneella on paras pesutulos ja missä kuivausrummussa vaatteet kuivuvat parhaiten? Entäpä kaikki muu? Kaikki se, mikä tekee pyykkihuollosta toimivaa ja vaivatonta. Fiksut ratkaisut eivät maksa maltaita. Sinulla ei välttämättä ole kodinhoitopistettä, mutta haluaisit sellaisen kylpyhuoneeseesi yhteyteen. Kannattaa miettiä, kuinka voit hyödyntää tilan parhaalla mahdollisella tavalla.

Kodinhoitohuone
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.