Poem -allaskaappi

Peilit

Enemmän peilejä kuin koskaan.

Valitse peili, joka sopii kylpyhuoneesi tyyliin ja sisältää haluamasi ominaisuudet

Oikeanlaisella peilillä voit saada pienen kylpyhuoneen vaikuttamaan kokoaan suuremmalta. Oikein säädetty kylmä tai lämmin valo luo juuri oikean tunnelman huoneeseen.

Poem -allaskaappi

Ista

Peilin valotehoa ja värilämpötilaa voi säätää hipaisukytkimellä. Valon voi himmentää oikean tunnelman luomiseksi tai säätää kirkkaaksi ja oikean sävyiseksi, kun on aika ehostautua. Muistitoiminto.

Ista
Ista saatavilla leveyksissä 60, 80, 100 ja 120 cm. Myös pyöreä vaihtoehto, 60, 80 ja 100 cm halkaisijalla.
Ista
Ista
Ista pyöreä mustalla kehyksellä.

Valje

Peili tunnelmallisella taustavalolla. Monia erikokoisia ja ‑muotoisia vaihtoehtoja, joista voit valita parhaan omaan kylpyhuoneeseesi. Malleja löytyy neliöstä suorakaiteeseen ja pyöreään. Kantikkaisiin malleihin on saatavilla kiinteä valaisin. Lisäksi valittavissa riippuvalaisimet.

Valje
Suorakaiteen muotoinen Valje saatavilla leveyksissä 60, 80, 100 ja 120 cm. Pyöreä malli 60, 80 ja 100 cm halkaisijalla ja 120 cm halkaisijalla leikattu ympyrä. Lisäksi ovaali malli 45x90 ja 45x110 cm ja tuplapeili halkaisijaltaan 60 + 80.
Valje
Valje
Valje Ovaali.

Täydennä kylpyhuoneesi sisustusta lisävalaistuksella

Kylpyhuoneen peilin eteen valoa tuova riippuvalaisin on myös upea sisustuselementti.

Rippuvalaisin

Tived

Klassisen yksinkertainen peili, jossa kolme erilaista vaihtoehtoa ja useita eri kokoja. Saatavilla ilman valaisinta, valolistalla (valo tulee ylhäältä) tai valolistalla ja pesuallasvalolla (valo kohdistuu alaspäin). Peiliin on valittavissa myös hylly tai erillinen LED-varsivalaisin.

Tived
Tived on saatavilla leveyksissä 40 (tämä leveys joko ilman valaisinta tai valolistalla), 45, 50, 55, 60 ja 80 cm.
Tived
Tived
Tived -peili LED.
Poem -allaskaappi

Uutuuksia kylpyhuoneeseen

Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.