Peilikaappeja kaikenlaisiin kylpyhuoneisiin

Meidän peilikaapeissamme yhdityvät tyylikäs muotoilu ja hyvät toiminnallisuudet. Niin ulkopuolella, kuin sisäpuolellakin on väliä. Näin ne sopivat monenlaisiin kylpyhuoneisiin. Laajasta valikoimastamme löytyy paljon eri leveyksiä, portaattomasti säädettävä LED-valo sekä vaihtoehtoja, joissa on myös avohyllytilaa. Eikä kukaan kiellä yhdistelemästä useampaa erilaista mallia omanlaiseksi persoonalliseksi kokonaisuudeksi.

Tyylikäs peilikaappi säädettävällä valaistuksella

Skuru -peilikaappimme yhdistää skandinaavisen muotoilun edistykselliseen säädettävään LED -valaistukseen. Peilikaapin valon värilämpötilaa voidaan säätää peilikaapin säätimestä 2700 - 6400 K välillä. Liikuteltavat turvalasista valmistetut lasihyllyt kantavat tarpeelliset purkit ja EasyMount-seinäkiinnitys tekee asennuksesta entistäkin helpompaa ja varmempaa.

Skuru

Perinteinen ulkonäkö yhdistettynä käteviin toiminnallisuuksiin

Hamrassa yhdistyvät perinteinen ulkonäkö ja modernit toiminnot. Näin tämä peilikaappi sopii erilaisiin tyyleihin, erityisesti niiden kalsuteiden kanssa, joissa on kehys- tai peilietusarjat. Skuru -peilikaapin tavoin tässäkin on portaattomasti säädettävä LED-valaistus, jossa sekä valon värilämpötilaa, että voimakkuutta voidaan säätää. Turvalasista valmistetut liikuteltavat lasihyllyt saavat kaiken tarpeellisen mahtumaan kaappiin ja EasyMount -kiinnitysmekanismi tekee asentamisesta sekä varmaa, että helppoa.

Hamra

Skandinaavista designia, joka valaisee kylpyhuoneen

Aivan kuten suosittu DK -allaskaappi, myös sarjan peilit ja peilikaapit yhdistävät hienosti estetiikan ja käytännöllisyyden. Peilikaapissa säilytystila on joko oikella, vasemmalla tai molemmin puolin peiliä. Kaikissa peilikaapeissa on energiatehokas LED -valaistus, joka antaa miellyttävän valon huurretun reunan takaa.

DK -peilikaappi

Metallinen peilikaappi LED-valaistuksella

Kuten Intro-allaskaappikin, saman sarjan peilikaappi on valmistettu kestävästä metallista, joka kestää vettä erityisen hyvin. Se on suunniteltu erityisesti hieman pienempiin kylpyhuoneisiin, joissa suihkun ja allaskalusteiden väliin jää vain vähän tilaa. Peilikaappi on saatavilla sekä valaistuksella ettlä ilman.

Intro -peilikaapit

Pelkistetty peilikaappi LED -valaistuksella

Sober -peilikaappi on pelkistetyn tyylikäs. Sisällä on kaksi liikuteltavaa lasihyllyä ja pistorasia, joka sijaitsee kaapin yläosassa. Peilikaapin energiatehokas LED-valaistus valaisee sekä eteenpäin, että alas.

Sober

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.