Pyykkihuolto kylpyhuoneessa

Pyykkihuoltoa suunniteltaessa keskitytään usein kodinkoneisiin. Millä pesukoneella on paras pesutulos ja missä kuivausrummussa vaatteet kuivuvat parhaiten? Entäpä kaikki muu? Kaikki se, mikä tekee pyykkihuollosta toimivaa ja vaivatonta. Fiksut ratkaisut eivät maksa maltaita. Sinulla ei välttämättä ole kodinhoitopistettä, mutta haluaisit sellaisen kylpyhuoneeseesi yhteyteen. Kannattaa miettiä, kuinka voit hyödyntää tilan parhaalla mahdollisella tavalla.

Kodinhoitohuone

Toimiva pyykkihuolto perustuu säilytysratkaisuihin

Mietipä seuraavaa. Eikö olekin mukavaa, että kylpyhuone on järjestyksessä? Siihen tarvitaan säilytystilaa. Paikat esimerkiksi pesu- ja huuhteluaineelle sekä tahranpoistoaineelle. Tarvitset myös pyykkikorin ja tason, johon voit laskostaa puhtaat pyykit. Myös silittämiselle on hyvä varata tilaa. Jos kaipaat laskutilaa, voit asettaa pyykinpesukoneen ja kuivausrummun päällekkäin pesutorniksi.

Uusi alakaappi, joka sopii kodinhoitohuoneen laminaattitasojen kanssa. Korkeaan kaappiin on saatavilla peitelevyt, joiden avulla kaapin runko ja ovi ovat saman väriset.

Valitessasi korkean kaapin, ala- ja seinäkaapin samassa värissä Forma -kalusteen kanssa, saat yhtenäisen kokonaisuuden.

Voit varustaa korkean kaappisi näppärillä lisävarusteilla ja tarvikkeilla.

Säilytyskaluste – kylpyhuone täynnä mahdollisuuksia

Säilytyskalustevalikoimamme osat ja vaihtoehdot yhdistelmille.

Säilytysratkaisut piiloon

Säilytyksen perusta on aina hyvä järjestys eikä säilytystilaa ole koskaan liikaa. Siksi tarjoamme nyt enemmän säilytysratkaisuja kuin koskaan aiemmin. Erilaisia ratkaisuja kaikissa kokoluokissa, niin ovilla tai avohyllyillä.

SÄILYTYS
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.