Uusi kalustesarja Poem

Mistä sarja ammentaa inspiraationsa?

Pohjoismaiden demografiaa tutkiessamme huomasimme, että täällä on paljon yksinasujia. Tarkemmassa tutkimuksessa ilmeni, että kaupunkiasunnoissa on paljon pieniä kylpyhuoneita ja että kahden kylpyhuoneen taloissa asuvat haluavat pienen ja suuren kylpyhuoneen ilmeiden vastaavan toisiaan. Kysyimme itseltämme, että miksi pieni kylpyhuone ei voisi tarjota design-elämyksiä siinä missä suurempikin tila? Päädyimme kehittämään ylellisiä vaihtoehtoja myös pienempiin tiloihin.

Aito, eläväinen ja käsinkosketeltava on arvokasta

Inspiraatio tulee käsityöstä ja siitä, että aito, eläväinen ja käsinkosketeltava on edelleen arvossaan niin materiaalien kuin ilmeenkin puolesta. Poem on tarkoitettu rauhoittavaksi kokonaisuudeksi. Siksi tässä huonekalusarjassa kaikki säilytysratkaisut on piilotettu ja tasapainoisuutta on lisätty myös etusarjoilla ja niiden integroiduilla vetimillä. Säilytystilan lisäämiseen on saatu inspiraatiota keittiöistä ja niiden suurista säilytyslaatikoista. Olemme panostaneet myös käytännöllisyyteen kestävillä pöytätasoilla ja pesualtailla.

Poem, tumma saarni ja integroitu List.
Poem, tumma saarni ja integroitu List.

Markkinoiden laajin valikoima pieniin kylpyhuoneisiin

Me erotumme markkinoiden laajimmalla pienempiin kylpyhuoneisiin tarkoitettujen kalusteiden valikoimalla. Toinen erottava tekijä on mahdollisuus luoda ja yhdistellä upeita design-ilmeitä yksinkertaisista ylellisiin niin pienissä kuin suurissakin kylpyhuoneissa. Integroidut kahvat, luonnollisen puun tuntu, aito viilu, hillityt ja ajattomat värivalinnat, jotka mahdollistavat erilaiset ilmeet skandinaavisen vaaleasta hienostuneen tummaan – kaikki ovat osa tätä kokonaisuutta. Monipuoliset syvyys- ja leveysvaihtoehdot ja mahdollisuus käyttää samaa muotokieltä pienissä ja suurissa kylpyhuoneissa. Laaja valikoima etusarjoja, värejä ja pesualtaita niin perinteisessä muodossa kuin malja-altainakin ja arvokkuutta huokuvat pöytätasot. Suuri tilavuus erityisesti alemman laatikon korkeussäädön ansiosta. Avosäilytysratkaisuilla varustettuun Eposiin verrattuna Poem on ”suljettu”. Sen muotokieli on hillitty, painopisteen ollessa käytännöllisyys ja tallennustilan maksimointi.

Miten Poemista saa laadittua toimivan kokonaisuuden?

Poem vuorovaikuttaa ja muodostaa kokonaisuuden muiden tuoteuutistemme kanssa. Sama puuvaneeri ja värivalikoima ovat saatavilla esimerkiksi peilikaapeissa ja sivusäilytyksessä. Konseptien lämmin maanläheisyys ja luonnonläheinen pohjoinen tarjoavat kaksi selkeää ilmaisua.

Poem, puhdas tammi ja integroitu Profil-vedin.

Tumman maanläheinen

Tumman maanläheinen tarkoittaa mustaa ja tummaa saarnia aidolla puuviilulla ja luonnollisilla juovilla ja tekstuurilla. Integroidut vetimet etusarjoissa. Yhdistettynä lyijynmustiin tai mustiin saranoihin ja valaisimiin sekä savulasiin ja mattamustaan kylpyammeeseen. Tämä hienostuneen elegantti ilme vie ajatukset hillittyihin ympäristöihin ja ylellisiin spa-tunnelmiin.

Pohjoismaisen luonnonläheinen

Pohjoismaisen luonnonläheinen tarkoittaa eläväisen puhdasta tammea juovineen Havre- ja Sand-väreissä. Integroidut vetimet myös näissä etusarjoissa. Täydentävinä elementteinä hillityt hiekkakivenomaiset pöytätasot ja paksureunaiset kylpyammeet, joissa on silkkinen valkoinen mattaviimeistely. Nykyaikaisen ilmeen saa lisäämällä aaltolasia suihkuun ja vitriiniin. Tällainen on ajaton vaalea skandinaavinen ilme.

Bloc – edullinen, valmistettu Ruotsissa

Bloc on tarkoitettu niille, jotka haluavat kätevät, tarkkaan valikoidut tuoteyhdistelmät pieneen tai keskikokoiseen kylpyhuoneeseen. Nämä edulliset, Ruotsissa valmistetut kestäväpintaiset kalusteet huokuvat tuttua Svedbergs-laatua.

Bloc harmaana kahdella ovella.
Bloc harmaana kahdella ovella.

Mitkä sisustustrendit näkyvät Svedbergsin tuotteissa vuonna 2024?

Integroidut vetimet

Tuotteissamme näkyvät keittiöissä, kylpyhuoneissa ja muissa kodin tiloissa vallalla olevat pohjoismaiset ja kansainväliset sisustustrendit. Kestävä kehitys on iso asia ja ilmenee aitojen materiaalien ja käsityön arvostuksena – ihmiset arvostavat aikaa kestäviä ratkaisuja. Olemme huomanneet, että aiemmin suosiossa olleet sileät etusarjat ovat saaneet antaa tilaa syvemmille versioille ja integroiduille vetimille. Painopiste on arvokasta käsityötä huokuvissa yksityiskohdissa ja tyylikkäästi asettuvissa liitoskohdissa. Tämä muotokieli on suoraan yhteydessä Poem-kalustesarjaan ja Ram-, Profil- ja List-etusarjoihin.

Aitoa puuviilua

Puuviilun värinyanssit kattavat koko paletin tummista sävyistä Pohjolan luonnonvaaleisiin väreihin, joissa on selkeämpi ja eläväisempi juovitus. Värimme ovat sinällään ennallaan: valikoimamme on laaja ja antaa tilaa luovuudelle, mutta kestää kuitenkin aikaa. Sand on saatavana nyt vakiovärinä, ja valikoimaan on lisätty uusi luonnonvalkoinen väri nimeltä Havre. Se toimii erinomaisesti esimerkiksi puhtaan tammen kanssa, minkä voi havaita tämän hetken trendeistäkin.

Poem, tammi ja aito puuviilu.
Poem, tammi ja aito puuviilu.

Aaltolasi

Vitriinit ovat suosittuja tänäkin vuonna, kuten myös taottu lasi ja aaltolasi koriste-elementteinä. Olemme valinneet aaltolasin koriste-elementiksi Red Dot -palkinnon saaneeseen Langfoss-suihkukalustesarjaamme. Tämän lisäyksen myötä voit nyt laatia kokonaisuuden tämäntyyppistä lasia sisältävien vitriinikaappiemme kanssa.

Tummat nyanssit ja harjattu pinta

Myös sisustuksessa on tapahtumassa muutos lasin tummempiin nyansseihin. Hillittyä ilmettä hakeville tarjoamme sekä savulasia että uutta pronssilasia Langfoss- ja 180˚-suihkukalustesarjoissa. Valaisimien ja saranoiden pinnoilla nähdään nyt jotain muutakin kuin perinteisiä kromattuja ja ruostumattomia valintoja. Saatavilla on mattapintoja ja harjattuja vaihtoehtoja messingistä kupariin ja lyijynmustasta mustaan. Lyijynmustan ja pronssilasin yhdistelmä on erityisen kiinnostava – valinta suorastaan huokuu hillittyä eleganssia.

Mitä voimme odottaa tulevalta?

Tulevaisuudessa tarkoitus on tarjota entistäkin laadukkaammaksi koettavaa muotoilua – hillittyä, mutta kuitenkin ylellistä, ns. ”Quiet Luxury” ‑tyyliä. Tyylit vaihtelevat edullisemmista ja yksinkertaisemmista vaihtoehdoista ainutlaatuisiin malleihin, jotka korostavat erityisesti kestävyyttä. Jatkamme ympäristötyötä keskittyen pitkäkestoisuuteen, uudelleenkäytettävyyteen ja älytekniikan edistämään energiatehokkuuteen.

Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.