Suihkutilakalusteemme

Monet sanovat: ”Käyn vain nopeasti suihkussa”. Vietämme kuitenkin suihkussa keskimäärin yhteensä kaksi vuorokautta vuoden aikana, joten suihkutilakalusteet kannattaa valita harkiten. Suihkuun kannattaa panostaa muutenkin. Ja vaikkei suihkussa vuositasolla ollakaan kovin pitkään, kaikki haluavat, että kylpyhuone näyttää hyvältä ja luo miellyttävää tunnelmaa.

Langfoss

Eräs viime vuoden suurista uutuuksista sai mahtavan vastaanoton. Suihkutilakalustesarjan innovatiivisen muotoilun inspiraation lähde on yksi Norjan korkeimmista vesiputouksista. Suuret lasipinnat luovat tilan tuntua ja ylellistä hotellitunnelmaa, aaltoileva kangas puolestaan pehmeän vaikutelman. Kirsikkana kakun päällä oli arvostettu Red Dot Design Award ‑palkinto. Voit kokea Langfossin kahdella eri tavalla. Voit matkustaa Norjaan ja suunnata viisi kilometriä lounaaseen Fjæran kylästä – tai voit avata kylpyhuoneesi oven.

Suihkujen suihku
Langfoss
Langfoss
Langfoss
Langfoss
Langfoss
Langfoss
Langfoss

180°

Suuret lasipinnat tekevät ilmeestä ylellisen ja ilmavan. Loistava valinta designtietoiselle, joka arvostaa myös käytännöllisyyttä. Mitat voidaan myös räätälöidä sopiviksi. Oikea unelma heille, joilla on vino katto tai heille, jotka haluavat suihkutilakalusteensa kattoon saakka. Ruutukuvionti lasissa tuo rouheampaa ilmettä ja henkii teollista tyyliä. Voit itse valita haluatko, että suihkutilakalusteesi sulautuu kokonaisuuteen vai tuo huoneeseen kontrastia.

Tekee kokonaisuudesta ilmavan ja ylellisen
180°
180°
180°
180°
180°
180°
180°

Skoga

Tämä suihkutilakalustesarja rytmittää tilan kauniisti ja luo kauniit kehykset kylpyhuoneelle. Skoga -sarja on ilmeeltään modernin tyylikäs valinta riippumatta siitä, minkä sarjan malleista valitsee. Sillä ei oikeastaan ole väliä, onko kylpyhuoneesi mitat tavallisesta poikkeavat vai ei, tai mikä on katon korkeus, Skogasta löytyy aina vaihtoehto. Osa malleista on saatavilla 225 cm korkeana. Lisäksi sarja sisältää paljon fiksuja yksityiskohtia.

Moderni muotoilu
Skoga
Skoga
Skoga
Skoga
Skoga
Skoga
Skoga

Suihkuhanat

Ei ole helppoa valita oikeanlaista hanaa. Siksi olemme helpottaneet sinun työtäsi ja esittelemme valikoiman, joka sopii erityisen hyvin muihin tuotteisiimme. Kyse on tyylistä, käytännöllisyydestä ja muotoilusta. Voisiko tämä olla helpompaa? Kaikki suihkuhanamme ovat Eurofinsin tyyppihyväksymiä.

Suihkuhanat

Stuor suihkukokonaisuus

Suihkulautasen halkaisija Ø40 cm, sis. Termostaattihanan ja käsisuihkun.

1 280 €

Siirry tuotteeseen

Yding suihkukokonaisuus

Suihkukokonaisuus sis. termostaattihanan ja käsisuihkun.

887 €

Siirry tuotteeseen

Spika suihkukokonaisuus

Suihkupaketti sisältäen käsisuihkun ja termostaattihanan. 150cc/160cc.

478 €

Siirry tuotteeseen

Spika ammesuihkukokonaisuus

Ammesuihkukokonaisuus sisältäen käsisuihkun ja termostaattihanan juoksuputkella. 150cc/160cc.

496 €

Siirry tuotteeseen

Spika termostaattihana

Termostaattihana sis. Käsisuihkun 3 toiminnolla.

369 €

Siirry tuotteeseen

Spika kylpyammehana

Kylpyammehanan kääntyvästä juoksuputkesta on helppo vaihtaa suihkumuoto ammehanasta käsisuihkuun.

387 €

Siirry tuotteeseen
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.