180° - Tekee kokonaisuudesta ilmavan ja ylellisen

Kehitetty ja muotoiltu sinulle, joka haluat kylpyhuoneeseesi jotain erityisen ylellistä. Suuret lasipinnat antavat ilmavan ja hienostuneen vaikutelman. Kaikki toiminnot ovat mukana, minkä ansiosta suihkun käyttäminen on miellyttävää ja turvallista. Valitset vain mallin, joka sopii juuri sinun kylpyhuoneeseesi.

180°
180°
180°
180°
180°
180°
180°
180°

Räätälöity sinun kylpyhuoneesi mukaan

Ellet löydä etsimääsi mallia, voimme mitoittaa ratkaisun 180° sarjassa toiveidesi mukaan. Se voi liittyä korkeisiin, kapeisiin tai epäsäännöllisiin seiniin tai lattioihin, tai ehkä haluat reiän lasiin - me ratkaisemme sen.

Räätälöity sinun kylpyhuoneesi mukaan

180° Rista

180° Rista huokuu teollista henkeä ja tekee kylpyhuoneeseen hieman rouheamman ilmeen. Musta on ajaton valinta.

MUSTAT YKSITYISKOHDAT
180° Rista

Lue lisää

Suuret lasipinnat tekevät ilmeestä ylellisen ja ilmavan. Loistava valinta designtietoiselle, joka arvostaa myös käytännöllisyyttä. Mitat voidaan myös räätälöidä sopiviksi. Oikea unelma heille, joilla on vino katto tai heille, jotka haluavat suihkutilakalusteensa kattoon saakka. Ruutukuvionti lasissa tuo rouheampaa ilmettä ja henkii teollista tyyliä. Voit itse valita haluatko, että suihkutilakalusteesi sulautuu kokonaisuuteen vai tuo huoneeseen kontrastia.

Suihkukulma

Suihkutilakalustesarja 180°:n suihkukulmista on paljon kerrottavaa. Yksi kätevimmistä puolista on ovien kääntyminen seiniä vasten, kun suihkua ei käytetä. Tämä säästää tilaa mukavasti. Lisäksi ovien saranat ovat itsestään sulkeutuvat. Emmekä ole vielä puhuneet suihkukulmien kauniista ulkonäöstä mitään!

Suihkukulma

180° -suihkukulma

Oviaukko: 104-132 cm. Korkeus: 200 cm. Karkaistua turvalasia: 8 mm.

1 759 €

Siirry tuotteeseen

180° -suihkukulma kiinteällä seinällä

Oviaukko 75-95 cm. Korkeus: 200 cm (201 cm tangon yläreunasta). Karkaistua turvalasia: 8 mm.

1 759 €

Siirry tuotteeseen

Suihkuseinä

Suihkutilakalustesarjasta 180° löytyy useita yhtä aikaa kauniita ja käytännöllisiä suihkuseiniä. Sopiiko sinun kylpyhuoneeseesi kiinteä, kääntyvä vai mieluummin ammesuihkuseinä? Kaikki kolme yhtä näppäriä vaihtoehtoja, jotka tekevät kylpyhuoneesta astetta tyylikkäämmän.

Suihkuseinä

180° -kääntyvä suihkuseinä

Leveydet: 78-98 cm. Korkeus: 200 cm. Karkaistua turvalasia: 8 mm.

857 €

Siirry tuotteeseen

180° -kiinteä suihkuseinä

Leveydet: 78-98 cm. Korkeus: 200 cm (201 cm tangon yläreunasta). Karkaistua turvalasia: 8 mm.

857 €

Siirry tuotteeseen

Suihkuseinä kahden seinän väliin yhdellä ja kahdella ovella

Meillä on muutama erilainen kahden seinän väliin tarkoitettu vaihtoehto sinulle, jolla on jo kolme valmista seinää: yksiovinen, kaksiovinen tai yksiovinen yhdistelmä, jossa toinen puoli suihkuseinästä on kiinteä. Suuret lasipinnat luovat avaran ilmeen ja tekevät siivouksesta helppoa. Vetimet, saranat, seinätuki ja lattiakiinnike tukevat kokonaisuutta.

Suihkuseinä kahden seinän väliin yhdellä ja kahdella ovella

180° -yksiovinen suihkuseinä kahden seinän väliin

Oviaukko: 75-95 cm. Korkeus: 200 cm. Karkaistua turvalasia: 8 mm.

857 €

Siirry tuotteeseen

180° -kaksiovinen suihkuseinä kahden seinän väliin

Oviaukko: 150-190 cm. Korkeus: 200 cm. Karkaistua turvalasia: 8 mm.

1 714 €

Siirry tuotteeseen

180° -kaksiovinen suihkuseinä kiinteällä seinällä kahden seinän väliin

Oviaukko 75-95 cm. Korkeus: 200 cm (201 cm tangon yläreunasta). Karkaistua turvalasia: 8 mm.

1 714 €

Siirry tuotteeseen

Suihkukulma ammeeseen

Tämä on pidetty vaihtoehto heille, jotka haluavat yhdistää kylpyammeen ja suihkun. Mallissa on kaksi avattavaa suihkuovea. Saranat ovat kromatut ja kaikki kiinnitysruuvit ovat piilossa. Seinän ja suihkuseinän väliin jää vain 8 mm rako, joten vesi pysyy visusti oikealla puolen suihkuseinää. Ovet voidaan kääntää seinää vasten, kun suihkua ei käytetä.

Suihkukulma ammeeseen

Suihkuseinä ammeeseen

Tämä on kätevä vaihtoehto, jos haluat yhdistää suihkun ja ammeen. Saranat ovat kromatut ja kaikki kiinnitysruuvit piilossa. Seinän ja lasin välinen rako on vain 8 mm, mikä pitää roiskeet kurissa. Ovi on käännettävissä seinää vasten silloin, kuin suihkua ei käytetä.

Suihkuseinä ammeeseen
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.