Skoga

Skoga

Moderni muotoilu

Käytännöllisyys edellä

Skoga-sarjan keskiössä ovat tyylikkyys ja joustavuus – ja nyt myös säilytys. Sarjasta löytyy vaihtoehto joka kylpyhuoneeseen: niin pieniin ja suuriin kuin myös mitoiltaan hieman tavanomaisesta poikkeaviin.

Skoga
Skoga
Linjakkaassa ja käytännöllisessä mallissa on panostettu toiminnallisuuteen ja joustavuuteen.
Linjakkaassa ja käytännöllisessä mallissa on panostettu toiminnallisuuteen ja joustavuuteen.
Skoga

Joustavuus mittatilauksena

Valinnanvapaus

Suihkukulmat, kahden seinän väliin tulevat ratkaisut, taitesuihkuseinät ja suihkuseinät. Ammesuihkukulmat ja -suihkuseinät. Integroidut tilaa säästävät Skoga -säilytysratkaisut.

Käytännöllisyys

Kääntyvät suihkutilakalusteet säästävät tilaa. Nostosarana helpottaa avaamista, sulkemista ja puhtaanapitoa. Valmius myös liima-asennukseen. Helppo asennus.

Laatu

6 mm karkaistu turvalasi, CE-merkitty. Valmistettu Ruotsissa, 20 vuoden takuu.

Kestävä kehitys

100-prosenttisesti kierrätettävissä.

Skoga-säilytysratkaisut

Tuotteen upeus piilee sen kapeassa ulkomuodossa. Fiksusti mitoitetut hyllyt jäävät puoliksi piiloon. Säilytysratkaisun sisäpuolella on viisi tilavaa hyllyä ja ulkopuolella käytännöllinen koukku kylpytakille tai pyyhkeelle. Yksityiskohdat mukailevat kalusteen väriä.

Suihkutiloihin tarkoitetut Skoga-säilytysratkaisut ovat parhaat luokassaan.
Suihkutiloihin tarkoitetut Skoga-säilytysratkaisut ovat parhaat luokassaan.

Sinulle, joka asennat

Nostosarana helpottaa oven avaamista ja sulkemista. Laahustiiviste tiivistää oven lattiaa vasten, jottei vesi roisku väärälle puolen ovea. Skogassa on myös malleja, joissa ovet voidaan taittaa kasaan tilaa säästääkseen. Seinäprofiilit luonnollisesti mahdollistavat putkivedot.

Skoga

Suihkukulma, suora

Ilme on pelkistetty, lähes graafinen. Näppärä nostosarana tekee oven avaamisesta ja sulkemisesta helpompaa, ja laahustiiviste pitää huolen siitä, ettei vesi roisku väärälle puolen lasia. Tilan säästämiseksi ovet voi kääntää sisäänpäin, kun suihkua ei käytetä. Kätevät seinäprofiilit mahdollistavat putkien läpiviennit.

Skoga

Suihkukulma, pyöreä

Pehmeä ja yhteensopiva muotoilu luo harmoniaa. Puolihuurrettu lasi antaa näkösuojaa, mutta saatavilla on myös muita vaihtoehtoja. Nostosarana tekee oven avaamisesta ja sulkemisesta helppoa, ja laahustiiviste tiivistää oven lattiaa vasten, jotta vesiroiskeilta vältytään. Seinäprofiilit mahdollistavat putkien läpiviennit.

Skoga

Suihkuseinä

Skoga-suihkutilakalusteista on monta erilaista mallia, jotka ovat kaikki ilmeeltään samanlaisia. Sarana tekee oven avaamisesta ja sulkemisesta helppoa, ja laahustiiviste tekee ovesta tiiviin lattiaa vasten. Kääntyvästä suihkuseinästä voi tehdä seinäkiinnikkeen avulla kiinteän. Kätevät seinäprofiilit mahdollistavat putkien läpiviennit.

Skoga

Suihkuseinä kahden seinän väliin yhdellä tai kahdella ovella

Suihkuelämys alkaa jo kauan ennen kuin avaat hanan ja jatkuu pitkään sen jälkeen, kun olet valmis. Skogasuihkuseinät ovat kylpyhuoneen koristuksia, joiden käytännölliset yksityiskohdat säästävät tilaa ja pitävät vesiroiskeet kurissa.

Skoga

Taitesuihkuseinät

Taitesuihkuseinät on suunniteltu niin, että ne sopivat kaikkiin kylpyhuoneisiin ja vievät vain vähän tilaa. Kuten nimikin antaa ymmärtää, ovi taitetaan kasaan, kun sitä ei käytetä. Valikoimassa on monta mallia ja yhdistelmää, jotta löytäisit juuri omaan kylpyhuoneeseesi sopivan ratkaisun.

Skoga
Poem -allaskaappi

Uutuuksia kylpyhuoneeseen

Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.