Kylphuoneesi digitaalisesti

Sivustollamme svedbergs.fi voit seurata kuinka kylpyhuoneesi rakentuu pala palalta, juuri sellaiseksi kuin haluat. Testaa ja kokeile eri vaihtoehtoja kunnes olet tyytyväinen. On kaksi tapaa toteuttaa suunnitelma. Valitse se, mikä sopii sinulle parhaiten.

Piirrä 3D:nä

Piirustustyökalu Blueprintillä kylpyhuoneesi suunnittelu käy helposti. Anna kylpyhuoneen mitat, valitse kaakelit ja sommittele kylpyhuonekalusteet paikoilleen. Kun olet valmis, saat täydellisen tuotelistauksen sekä inspiroivia kuvia unelmien kylpyhuoneestasi. Piirustustyökalumme vaatii, että istut tietokoneen ääressä, sillä se ei toimi mobiililaitteilla.

Luo kylpyhuone

Muutamalla napin painalluksella saat suuntaaantavan kuvan siitä, miltä kylpyhuoneesi voisi näyttää. Voit valita kahdesta eri kylpyhuonetyypistä, yksi vähän isompi ja toinen hieman pienempi. Tee-se-itse palvelussamme voit valita kalustesarjan, koon ja värit. Vaihtele ja kokeile eri vaihtoehtoja, kunnes olet tyytyväinen.

Uutuuksia kylpyhuoneeseen

Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.