Epos -allaskaappi

Epos

Yhdistele vaihtoehtoja.

Kalusteiden yhdistelyyn on loputtomasti

Moderni skandinaavinen muotoilu ja tarkkaan valikoidut materiaalit, käytännöllisyys sekä yksityiskohdat tekevät Epos-kalustesarjasta ainutlaatuisen. Kalustesarja perustuu valinnanvapauteen – mahdollisuuksia kalusteiden yhdistelyyn on loputtomasti.

Johan Körner, Svedbergsin designpäällikkö

Epos -allaskaappi
Erilaisten mallien, värien ja teknisten ominaisuuksien persoonallisia yhdistelmiä.
Epos -allaskaappi
Epos -allaskaappi

Yhdistele vaihtoehtoja

Muotoilu

Suunniteltu yhteistyössä sisustussuunnittelija Halvor Bakken kanssa. Erilaisten mallien, värien ja teknisten ominaisuuksien persoonallisia yhdistelmiä.

Valinnanvapaus

Nykyaikaista muotoilua, erilaisia vaihtoehtoja, värejä ja toimintoja. Pesuallas tai malja-allas tason päälle. Pienempiin ja suurempiin kylpyhuoneisiin.

Käytännöllisyys

Avoin tai puoliksi avoin säilytysratkaisu helpottaa käyttöä. Laatikon tilanjakajat. Laatikot avautuvat kokonaan ja lisävarusteena pistorasia. 40 cm laatikossa lämpöä kestävä pohja.

Laatu

Aitoa puuviilua. DuraDry -lakkausmenetelmä varmistaa kosteudenkestävyyden. Valmistettu Ruotsissa. 20 vuoden takuu.

"Luo omien toiveidesi ja mieltymystesi mukainen Epos-kylpyhuone yhdistelemällä värejä, muotoja, toimintoja ja säilytysratkaisuja haluamallasi tavalla"

- Johan Körner, Svedbergsin designpäällikkö

Halvor Bakke

Kalustesarja on osoitus onnistuneesta skandinaavisesta yhteistyöstä, joka kertoo muotoilun ja mahdollisuuksien eeppisen tarinan.

Halvor Bakke
”On tärkeää, että koti on iloinen asia. Käytän paljon aikaa ja vaivaa tuon fiiliksen herättämiseen"

Värit

Eposilla on neljä värivaihtoehtoa: valkoinen, vaalea saarni, tumma saarni tai musta saarni. Laatikon etusarjavaihtoehtoina sileä Plan, uritettu Rand ja Relief, jossa kaunis vedinyksityiskohta.

Vakiovalikoma

 

Laatikonsisukset

Laatikonsisukset

Laatikoiden sisäosat ovat kauniita ja käytännöllisiä. Metallinen pohja on helppo pitää puhtaana, ja massiivipuinen lokerikko on samanvärinen kuin laatikon etusarja.

Kaksipaikkainen pistorasia

Kaksipaikkainen pistorasia

Epos-allaskaappien 120 ja 200 cm leveiden mallien 40 cm:n levyisessä laatikossa on tuplapistorasia. Muihin malleihin pistorasia on saatavilla lisävarusteena.

EasyMount

EasyMount

Kätevä EasyMount-asennusmekanismi helpottaa asennusta. Kylpyhuoneen vesieristys säilyy parempana, kun seinään tarvitsee porata vain muutama reikä.

Saat itse valita haluatko laatikoita, avotilaa vai molempia.

Valinnanvapaus pähkinänkuoressa.

Epos -allaskaappi
Epos 60 musta saarni
Metallilaatikko puisella etusarjalla

Metallilaatikko puisella etusarjalla

Avolaatikko on yhtä aikaa sekä kaunis että käytännöllinen. Lisävaruste: galvanoidusta teräspellistä valmistetun laatikon etusarjan saa allaskaapin värisenä.

Alalaatikon lokerikko

Käytännöllinen lokerikko saatavana lisävarusteena Epos-allaskaapin alalaatikkoon.


Laatikkovalaistus

Laatikkovalaistus

Valaistusta laatikosta tavarat löytyvät helposti, ja laatikon valaistus luo samalla tyylikkään ja ylellisen tunnelman. Valaistus saatavilla lisävarusteena laatikkoon ja avohyllyyn.

Mossby

Uutuuksia kylpyhuoneeseen

Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.