Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa yhteystietojen käsittelystä katso meidän tietosuojakäytäntömme.

Visio ja liikeidea

Svedbergsin tehtävänä on suunnitella, valmistaa ja markkinoida täydellistä kylpyhuonetta. Se on liikeideamme, jota päivittäin työssämme noudatamme. Konkreettisesti se tarkoittaa, että suunnitellessamme uusia tuotteita, lähdemme liikkeelle aina kuluttajan tarpeesta. Kun me sen lisäksi valmistamme tuotteemme omassa tehtaassamme sekä sen läheisyydessä Dalstorpissa, Västergötlandissa, niin takaamme, että niissä on korkea laatu ja että ne myös sopivat meille pohjolan asukkaille.

Uskomme myös vahvuuteen, että voit sisustaa kylpyhuoneesi yhden ja saman tavarantoimittajan, Svedbergsin tuotteilla. Yksi yhteydenotto ja toimitus, sekä ennen kaikkea yksi ja sama kalusteiden ja posliinin valmistaja. Materiaalit, värit ja toiminnat ovat samoja ja sopivat toisiinsa. Kylpyhuonekokonaisuudestasi tulee erinomainen ja rakentaminen sujuu tehokkaasti. Helppoa.

Olemme yhdistäneet tämän kaiken, käsitteen ”Täydellinen kylpyhuoneesi” alle.