Koko elämän kestävä huone

Koko kylpyhuone

Oma tilasi elämälle ja ilolle.

Me autamme välittämään haluamasi tunnelman – budjetista, mausta tai tyylistä riippumatta. Meiltä löydät toisiinsa kauniin harmonisesti sopivat värit ja muodot. Ne muodostavat yhdessä kokonaisuuden – perustan, joka tuo turvaa ja rauhaa kylpyhuoneeseen.

Koko kylpyhuone

Käsityö

Muotoilua ja detaljeja, jotka kestävät lähempääkin tarkastelua.

Tasapainoinen ja terävä viimeistely tai pehmeän kutsuva ilme. Ammattiylpeys ja pyrkimys valmistaa parhaita mahdollisia tuotteita. Ihmiset ja materiaalit läheisessä yhteistyössä.

Käsityö

Aidot materiaalit

Todistetusti vahvat materiaalivalinnat takaavat ensiluokkaisen kestävyyden ja kierrätettävyyden entistäkin varmemmin. Materiaalit valitaan ammattitaidolla ja laatu edellä – luontaista kauneutta ja eläväistä viimeistelyä korostaen.

Aidot materiaalit

Valmistettu Ruotsissa

”Made in Dalstorp”

”Made in Dalstorp” ‑tuotteet ovat huippuluokkaa laadultaan, luotettavuudeltaan ja suorituskyvyltään. Ne on valmistettu omalla tehtaallamme Ruotsissa tiukkojen standardien mukaisesti. Pitkän takuuajan sekä tarjoamamme asiakaspalvelun ja tuen ansiosta voit olla varma siitä, että tuotteet kestävät aikaa.

Valmistettu Ruotsissa
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.