Tuotetakuu

Jopa 20 vuoden takuu

Takuumme on linjassa laatuun, materiaalivalintoihin ja huolellisesti viimeisteltyihin yksityiskohtiin liittyvien periaatteidemme kanssa. Myönnämme jopa 20 vuoden takuun valmistamillemme kylpyhuonekalusteille, suihkukulmille, -kaapeille ja -seinille. 5 vuoden takuun myönnämme pyyhekuivaimille, pesualtaille, kylpyammeille, hanoille ja wc -istuimille. Tämä on sinun etusi ja tekee ostoksestasi entistä turvallisemman valinnan.

Tuotetakauu

Tuotteet, jotka on ostettu 1.2 2021 jälkeen

Tuotetakuu Svedbergs

  • Kylpyhuonekalusteet – 20 vuotta (*)
  • Suihkukaapit – 20 vuotta (*)
  • Kylpyammeet / pyyhekuivaimet / pesualtaat / hanat / WC / peilit / muut – 5 vuotta (**)

(*) – 20 vuoden materiaalitakuu kattaa rungot, laatikot, helat, saranat, lasin, pellin ja alumiinin. Takuu koskee valmistusvirheitä edellyttäen että asennus on suoritettu asennusohjeemme mukaisesti ja hoito-ohjeita on noudatettu. Vialliset osat korvataan samalla tai vastaavalla tuotteella olemassa olevasta valikoimasta. Mahdolliset asennuskulut korvataan lainsäädännön puitteissa. Huomioithan, että kalusteista on pyyhittävä roiskeet ja valumavedet. Tällaisesta laiminlyönnistä aiheutuvaa pinnan vaurioitumista ei korvata. Hoito-ohjeemme kokonaisuudessaan löytyvät täältä:

(**) – Muun valikoiman, kuten pyyhekuivaimet, pesualtaat, hanat, tarvikkeet, jne., takuuaika on 5 vuotta.
Takuu koskee valmistusvirheitä edellyttäen että asennus on suoritettu asennusohjeemme mukaisesti ja hoito-ohjeita on noudatettu.

Vialliset osat korvataan samalla tai vastaavalla tuotteella olemassa olevasta valikoimasta. Mahdolliset asennuskulut korvataan lainsäädännön puitteissa.

Pidennetty takuumme ei kata

Takuumme ei kata normaalista kulumisesta, vääränlaisesta käytöstä, onnettomuuksista, virheellisestä asennuksesta tai ohjeidenvastaisesta puhdistuksesta johtuvia virheitä, kolhuja, naarmuja tai muita jälkiä. Takuuseemme kuuluu vain itse tuote, asentajien tm. kuluja ei korvata.

Tästä syystä takuuseen ei myöskään kuulu kuluvat osat, kuten:

  • Sähkökomponentit (valaistus, muuntajat ym)
  • Vesilukot ja viemärit
  • Suihkukalusteiden tiivisteet ja magneettilistat
  • Hanojen keraamiset tiivisteet

Takuu ja reklamaatioasioissa

Jos reklamaatiosi koskee yksittäistä ostamaasi tuotetta, pyydämme kääntymään sen jälleenmyyjäsi puoleen, jolta olet tuotteen ostanut. Jos asiasi koskee uudiskohteessa olevaa tuotettamme, ilmoitetaan virheet suoraan rakentajalle.

Jotta reklamaatio sujuisi mahdollisimman sujuvasti, suosittelemme ostoskuitin säästämistä sekä asiaa koskevien yksityiskohtien valokuvaamista.

Laskutamme asentajan kulut toteutuneiden kustannusten mukaan, mikäli selviää, ettei korjattu reklamaatio ole tuotevirhe tai muuten kuulu takuuseemme.

Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.