Materiaalit ja pintakäsittelyt

Kaikki materiaalit, joita käytämme, on valittu huolellisesti ajatellen laatua, käytännöllisyyttä ja kestävyyttä. Täältä voit lukea kunkin materiaalin ominaisuuksista.

Materiaalit ja pintakäsittelyt

Kalusterungot

Käytämme kalusterungoissamme aina kosteuden kestävää puukuitulevyä. Suojataksemme puulevyn kosteudelta, käytämme lakkoja, jotka tunkeutuvat puun sisään.

Kalusterungot

Peilit

Peilimme kestävät aikaa ja ovat 100% kuparittomia. Peilien takana on tapaturman varalta turvakalvo sirpalesuojalla.

Peilit

Aito puuviilu

Kaikki laatikoiden etusarjat lakataan kahteen kertaan kirkkaalla mattalakalla, jotta pinnasta saadaan kaunis ja kosteuden kestävä.

Aito puuviilu

Valitse etusarja kalusteisiin

Kylpyhuonekalusteidemme etusarjoja muokkaamalla saat yksilöllisen, oman kotisi sisustukseen sopivan kylpyhuoneen.

Valitse etusarja kalusteisiin

Duradry

Oma DuraDry -lakkausmetodimme varmistaa kosteudenkestävyyden ja pitkän eliniän kalustelevytuotteillemme. Sekä lakatut että viilutetut kalusteet käsitellään DuraDry -lakkausmetodillamme.

DuraDry

PVD

Tämä tekniikka tekee pinnasta jopa kymmenen kertaa kovemman, kuin lakattu tuote. Lisäksi väri imeytyy materiaaliin sisälle.

PVD

Pelti

Käytämme metallituotteissamme galvanoitua teräspeltiä, joka jauhemaalataan, jotta se kestää hyvin ruostetta, iskuja ja naarmutusta. Prosessissa käytämme ympäristöystävällistä Bonderite NT -käsittelyä. Käyttämämme jauhemaali ei sisällä liuotinaineita.

Pelti

Enduradry

Kehittämämme pintakäsittely pohjautuu nanotekniikkaan. Se tekee pinnasta erittäin tiiviin ja kestävän, jopa vesihuuhdeltavan.

Enduradry

Värit kylpyhuoneessa

Valkoinen kylpyhuone on aina ajaton valinta. Harmaa ja musta ovat kauniita ja antavat huoneeseen selkeän rytmin. Tammi on klassikko. Mikä sopii sinun kylpyhuoneeseesi parhaiten?

Värit kylpyhuoneessa

Posliini

Lasitamme posliinin pinnan. Tämä tekee siitä naarmuuntumattoman ja helposti puhtaanapidettävän.

Posliini

Solid Surface

Muovailtava ja helppohoitoinen materiaali. Kulutuksen kesto on erittäin korkea ja materiaalilla on hyvät hygieeniset ominaisuudet.

Solid Surface

Silestone

Koostuu pääasiassa kvartsista, joka on erittäin kova mineraali. Materiaali on naarmuuntumaton ja tahrat on helposti puhdistetavissa.

Silestone

Dekton

Materiaali, joka kestää korkeita lämpötiloja. Se ei naarmuunnu helposti, kestää UVvaloa eikä haalistu. Lisäksi Dekton on erittäin helppo pitää puhtaana.

Dekton

Valitse sinun kylpyhuoneeseesi sopiva kylpyamme

Kylpyammeesta tulee usein kylpyhuoneen itsestään selvä keskipiste. Se ei oikeastaan ole mikään ihme. Ihanan lämmin kylpy on arjen rentouttavaa ja mukavaa ylellisyyttä. Meidän kylpyammeet on valmistettu Lucitesta, akryylista, emalista ja valumarmorista.

Valitse sinun kylpyhuoneeseesi sopiva kylpyamme

Akryyli

Tämä materiaali imee huonosti kosteutta, on kestävä ja helposti puhdistettava. Myös hyvin muovattava materiaali.

Akryyli

Lucite

Vahvempaa kuin akryyli ja aiempaa parempi pinta, joka pitää värinsä hyvin ajan saatossa. Samalla siinä on lämmin ja pehmeä tuntu.

Lucite

Mineraalikomposiitti

Teollisesti valmistettu marmori, joka on erittäin kestävä ja helposti muotoiltava materiaali. Lisäksi tässä materiaalissa lämpö säilyy pitkään.

Mineraalikomposiitti

Emali

Vahva materiaali, joka on liitetty kylpyammeisiin jo vuosisatojen ajan. Kylpyammeidemme emalipinnan alta löytyy muotoonpuristettua terästä.

Emali
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.