Kotini: Marita & Erik

Kotini: Marita & Erik

Tuotantojohtaja Marita Linnell, 40, ja turvallisuusasioista vastaava strategisti Erik Wiskär, 36, asuvat Vallentunassa kahden lapsensa, koiransa ja kissansa kanssa. Pariskunta suosii lämpimiä, neutraaleja värejä. He halusivat panostaa harmoniseen, miellyttävään ympäristöön, ja tästä syystä he valitsivat himmennettävän valaistuksen ja Svedbergsin kylpyhuonekalusteet. Heidän vieraidensa mukaan uusi kylpyhuone on kuin luksushotellista.

Kotini: Marita & Erik

Nimet: Marita Linnell ja Erik Wiskär
Iät: 40 ja 36
Ammatit: Tuotantojohtaja ja turvallisuusasioista vastaava strategisti
Koti: Vallentuna
Perhe: Marita, Erik, Emma, Oskar ja Django-koira
Viimeisin projekti: Suunnittelemme työ-/vierashuoneen remontointia

Hei Marita! Voisitko kertoa hieman itsestäsi ja perheestäsi?
- Meitä on neljä, Marita ja Erik ja lapset Emma, 11 vuotta, ja Oskar, 10 vuotta. Meillä on myös koira ja kissa.

 

Talo

 

Kerro talostanne. Miten talon hankinta eteni ja toteutuivatko haaveenne?
- Asuimme jo valmiiksi Vallentunassa. Sattumalta huomasimme ilmoituksen Hemnet-asunnonhakusivuilla ja koimme, että eräs myynnissä ollut talo olisi meille juuri oikeanlainen. Pidimme sen pohjaratkaisusta, pihasta ja metsään rajautuvasta tontista, joka oli samalla kuitenkin lähellä koulua ja ystäviä. Olemme nyt remontoineet lähes kaiken tarvittavan: vaihtaneet katon ja maalanneet ulkoseinät, sisäseinät ja sisäkaton. Nyt talo tuntuu omalta, ja siinä on monenlaista, mistä pidämme todella paljon.

Kotini: Marita & Erik
Kotini: Marita & Erik

Mitkä henkilökohtaiset mieltymykset ovat vaikuttaneet talon ulko- ja sisätilojen materiaalien ja kalusteiden valintaan?
- Pidämme hieman neutraaleimmista väreistä ja beigestä sekä puusta. Lämmin fiilis on meille tärkeää. Meille mukava ja kodikas koti on suhteellisen riisuttu ja selkeälinjainen.

Mihin olette erityisen tyytyväisiä ja mitä tekisitte toisin nyt?
- Pohjaratkaisu on erinomainen. Pohjaahan on vähän vaikea muuttaa, mutta kalustuksella ja muulla sisustuksella saimme luotua hyvät tilat yhdessäoloon. Se on meille erittäin tärkeä asia. Emme ole sisustussuunnittelun ammattilaisia, mutta mielestämme sisustus on melko harmoninen ja ansaitsee hyvän arvosanan. Erityisen ylpeitä olemme sekä ulko- että sisätiloissa toimivasta himmennettävästä valaistuksesta. Voimme säätää jokaista lamppua erikseen tai valita valmiita asetuksia eri tilanteisiin ja ohjata kaikkea mobiililaitteilla. Kun ympäristö on mukautettavissa monin tavoin, siitä saa aina itselleen mukavan. Ulkovalaistus tuo koko talon hienosti esiin illan hämärtyessä.

Emme todennäköisesti olisi tehneet mitään toisin. Säädämme korjaushankkeita budjettimme puitteissa ja asetamme niitä tärkeysjärjestykseen. Olisimme mieluusti rakentaneet autokatoksen ja vaihtaneet lattiat joissakin huoneissa, mutta ne voivat odottaa, koska nykytilanne on ihan riittävän hyvä.

Mitä suosittelette kotinsa remontoinnista haaveileville?
- Haimme inspiraatiota eri paikoista, ennen kuin aloitimme. Emme kiinnittäneet mitään huomiota hintoihin, koska sillä tavalla tulee herkästi rajattua valinnanvaraa. Kun saimme päätettyä, mitä haluamme, etsimme huonekaluja ja värejä, jotka sopivat yhteen. Kannattaa koota tunnelmataulu, joka auttaa hahmottamaan, miten kaikki toimii yhdessä.

Kylpyhuone

 

Mitä yleisesti tavoittelitte ja odotitte kylpyhuoneen suhteen?
- Meille oli tärkeää saada tyyliimme sopiva kylpyhuone, joka on samalla ajaton. Vanhassa kylpyhuoneessa oli vain kapea allaskaappi, pesuallas ja kylpyamme, jota emme käyttäneet. Halusimme enemmän tilaa sille, mitä todella käytämme, joten panostimme kunnolla suihkuun. Halusimme siitä mahdollisimman viihtyisän. Päätimme jo varhaisessa vaiheessa, ettemme laatoita kaikkia seiniä. Halusimme myös kylpyhuoneeseen elävää materiaalia. Teimme lähes kaiken itse ja suunnittelutyön Svedbergsin verkkosivuilla olevalla työkalulla. Lopputulos oli käytännössä kopio ensimmäisestä luonnoksesta, ja olemme siihen vallan tyytyväisiä.

Kotini: Marita & Erik
Kotini: Marita & Erik

Mitä elementtejä ja toiminnallisuuksia olette valinneet kylpyhuoneisiin ja miksi?
- Allaskaappi kaksoisaltaalla oli korkealla toivelistallamme. Halusimme molemmat ehdottomasti, ettei pesualtaalla olisi enää tungosta. Upeasti valaistu peili on kaunis ja käytännöllinen. Korkeaan kaappiin halusimme vapaata säilytystilaa, johon asetettavilla tavaroilla saa tuotua lisää tyyliä ja tunnelmaa. Tunnelmaa nostavat myös verhot, jotka pehmentävät tilaa entisestään. Sekä allaskaapissa että korkeassa kaapissa on kätevät pistorasiat hiustenkuivaajalle ja sähköhammasharjojen lataamiseen. Valitsimme allaskaapin ja korkean kaapin väriksi pähkinän, ja yhtenäistimme huoneen ilmettä suihkukehyksen akustiikkapaneelilla. Koko suihku on uskomattoman hieno. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen! Ihanan tilavassa sadesuihkussa viihtyy pitkään. Kylpyhuoneesta tuli juuri niin mukava kuin halusimmekin!


Mihin olette erityisen tyytyväisiä? Mikä on parasta kylpyhuoneissanne?
- Vaikea sanoa. Suihku tuntuu uskomattoman ylelliseltä, mutta myös allaskaappi on upea. Suihkussa vietetään suurin osa ajasta. On mahtavaa, että on paljon tilaa peseytyä ja myös runsaasti säilytystilaa. Joten se on varmaan ykkönen, onhan se myös todellinen katseenvangitsija.


Miten kuvailisitte kylpyhuoneen estetiikkaa? Miten vieraat ja sukulaiset kommentoivat sitä?
- Kommentit ovat olleet ylistäviä. On sanottu esimerkiksi, että se muistuttaa hotellien kylpyhuoneita. Sitä pidetään siis ylellisenä. Kylpyhuonetta on sanottu myös hienoksi, raikkaaksi ja mukavaksi. Emme olekaan ainoita, joiden kylpyhuonekäynnit meinaavat venähtää. Myös vieraat ihastelevat huonetta hetken pidempään, mikä on palautteista parasta!

”Kylpyhuoneesta tuli juuri niin mukava kuin halusimmekin!”

Kotini: Marita & Erik

Mitä vinkkejä antaisitte kylpyhuoneremonttia harkitseville?
- Etsi inspiraatiota mahdollisimman monista lähteistä. Etsi aiheeseen liittyviä hashtageja Instagramista – niitä riittää loputtomiin. Aloitimme projektin keräämällä inspiraatiota omilla tahoillamme. Emme siis keskustelleet siitä, mitä etsimme. Huomasimme kuitenkin helpotukseksemme melko pian, että meillä oli täsmälleen samoja ajatuksia. Meillä oli vino pino kylpyhuonekatalogeja ja kävimme eri myymälöissä katselemassa ja tunnustelemassa. Neuvoisimme, että kannattaa perehtyä valikoimiin. Erilaisia ​​merkkejä on paljon, mutta monet tuntuivat meistä hieman ”vajailta” ja suorastaan tylsiltä. Svedbergs valikoituikin toimittajaksemme jo varhaisessa vaiheessa. Oli itse asiassa hyvinkin palkitsevaa tunnistaa niin mieluisat kuin epämieluisatkin tuotteet, koska pystyimme sitten kääntämään fokuksen nopeasti siihen, mitä todella halusimme. Onnekkaasti olimme pitkälti samaa mieltä asioista, eikä kompromisseja tarvittu. Kun löysimme jotain, mistä pidimme, otimme siitä valokuvia ja koostimme tunnelmataulun laatoista, väreistä ja sisustuselementeistä. Sen avulla saatoimme sitten piirtää ja visualisoida kylpyhuoneen suunnittelutyökalussa, mikä auttoi suunnittelutyössä merkittävällä tavalla.

Tuoteluettelo

Epos -allaskaappi 160x45

Graafinen muotoilu elegantilla kehyksellä. Saatavilla avosäilytyksellä tai ilman, mineraalikomposiittipesualtaalla.

3 980 €

Skule pesuallashana sileä

Yhdistele kuten haluat - sekä värejä, että malleja.

510 €

Ista mustalla kehyksellä

Tyylikäs peili huurretulla valoreunalla ja kosketuspainikkeilla. Joko mustalla kehyksellä tai ilman.

1 142 €

Ise

Sopii kalustesarjoihin Epos. L: 60-160 cm. S: 45.

1 159 €

Vesilukko EasyClean

Vesilukko, sis. taipuisan putken ja pohjaventtiilin kahdessa värissä.

98 €

Korkean kaapin 160x50 Avohylly

Avohyllyllä. Korkeus: 160 cm. Leveys: 50 cm, Syvyys: 35 cm. Saatavilla kuudessa värissä.

1 479 €

Riippuvalaisin Klot

Sisustuksen katseenvangitsija, joka tuo samalla lisävaloa kylpyhuoneeseen. Pallon muotoinen.

164 €

Kattokiinnike 3 valaisimelle

Riippuvalaisimen ripustus

126 €

Stuor suihkukokonaisuus

Suihkulautasen halkaisija Ø40 cm, sis. Termostaattihanan ja käsisuihkun.

1 574 €

180° -suihkukulma kiinteällä seinällä

Oviaukko 75-95 cm. Korkeus: 200 cm (201 cm tangon yläreunasta). Karkaistua turvalasia: 8 mm.

1 759 €

Sigyn -pyyhekuivain

Pystymallinen vesikiertoinen pyyhekuivain.

831 €

Lisää inspiraatiota

Kotini: Melita & Ajdin Ramic

Kotini: Melita & Ajdin Ramic

Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.